Aktiviterer i vinterferien

Vi minner om aktiviterer i vinterferien:

Spåtind Sport Hotel arrangerer vinterfestival 23-25 februar 2017.På programmet står blandt annet sparkkonkurranse, vinterquiz, besøk av Klovnen Kling og dans med Kjetil Kjelle i tillegg til mange andre vinterlige aktiviteter. Se vedlagte banner for mer informasjon, samt www.spatind.no

På Synnfjellporten blir det skirebus 24 februar. Se www.synnfjellporten.no  eller FB-sidene deres for mer informasjon, samt åpningstider. Akebakken ble preppet i helgen for se som vil ake.

Skisenteret holder åpent, se http://www.spatindskisenter.no eller Facebooksiden deres.

Synnfjellspor kjører strøkne skiløyper, hold deg oppdatert på deres Facebooksider eller www.skisporet.no.

God vinterferie!