Anonse for Bredbånd Bigblu

Synnfjell Hytteeierforening

|

Bigblu har levert internett løsninger siden 2003 og har ca 9 500 kunder over hele landet. Vi leverer raskt trådløstbredbånd, helt uten kvoter.

Gjennom en utendørs mottaker på husveggen, kan du motta bredbånd opptil 100 Mbit/s hastighet. Vi har ekstra god dekning i områder der mobil- og fiberdekningen er dårlig.

Vi har vårt utstyr montert på to master i området. En på Spåtind Høyfjellshotell og en på Gråberga, se bilde under. Dette er eksisterende master, hvor vi da setter opp nytt utstyr som kan levere opp til 100mbps.


Vi har nå startet forhåndssalg på abonnement slik at vi kan se om vi har muligheten til å starte oppgraderingsprosjektet.

Hytteabonnement: https://bigblu.no/hytta/bestill/?verdikode=GRABERGA

Privatabonnement: https://bigblu.no/tradlos-internett/bestill/?produkt=abo2&verdikode=GRÅBERGA

Synnfjell Fallback2
Se vedlagt referat fra årsmøtet 28. mars 2024 på Spåtind fjellhotel
Synnfjell Fallback2
Vi har nå hatt møte i løypelaget og med Synnfjell maskin. Status på økonomi er at budsjettet for løypekjøring på 1,5 MNOK er brukt opp med kjøringen vi har hatt...
Synnfjell Fallback2
Hytteeierforeningen har ved flere anledninger sendt kommunen innspill på det høye kostnadsnivået på VA avgifter i Nordre Land kommune. I fremtidige planer for VA har det vært meget store investeringer....