Åpen gård på Klevmosætra i sommer

Det
blir besøkssæter på Klemosætra i sommer.

Nordre Klemoen ligger i Torpa, Nordre Land kommune. Gården driftes i dag av Arnstein og Gunn Klemoen. På gården produseres i underkant av 450 000 liter melk, og det leveres omlag 60 dyr til slakt hvert år. Nytt driftsbygg ble satt opp i 2010, og her blir kyrne melket i melkerobot.

Man starter opp på lørdag 9, og 10. juli og kommer til å ha Åpen sæter onsdag,
lørdag og søndag mellom 16.00 og 19.00 fram til 14. august.
Det vi tilbyr er å oppleve stemningen på  og rundt sætra rett før og under
kveldsmelking. Vi serverer kaffe, saft og vedig gode vafler til alle
besøkende.

Det er Marie Alming som er budeie og vert.

Informasjon  og bilder om gården finner du på www.klemoen.com

Prisen er kr 100,- for voksne og kr 50,- for barn.

Velkommen til gårds.