Årets siste styremøte

Synnfjell Hytteeierforening

|

I dag ble årets siste styremøte avholdt. Ulike beslutninger ble tatt, blant annet at neste årsmøte blir gjennomført i Synnfjellavvoen påskelørdag 7. april klokken 0900.
Vi ble informert av leder i Synnfjelløypene Jan Arild Bratlien om at finansieringen av årets løypekjøring er i orden, og han garanterer gode løyper også denne sesongen. Opp mot en million kroner er nødvendig for å gi gode løyper hvert år. Dessverre er det bare omtrent 350 hytteeiere som betaler kr 1 000 årlig. Potensialet er over 900 hytteeiere. Hadde alle betalt ville sannsynligvis løypefinansieringen vært sikret årlig. Nå må Synnfjelløypene arbeide mye med å skaffe sponsorinntekter. Over tid kan dette bli meget vanskelig, spesielt dersom de ivrigste gir opp. Dette er alvorlig!

Vi støtter arbeidet til Synnfjelløypene på flere måter, også økonomisk.

Det er gledelig at vi den siste tiden har fått flere medlemmer, men vi ønsker oss mange flere. Sammen er vi sterke, og kan utgjøre en forskjell for positiv utvikling i vårt område.

Vi arbeider ufortrødent videre det kommende året, og håper virkelig på positive resultater.

5E465724-65C7-4C67-B6FF-72CFB8EC9B38_1_201_a
Dato: Skjærtorsdag 6. april 2023  Tidspunkt: kl 1000 (Møt i god tid for registrering)  Sted: Synnfjellporten 
IMG_0921
Vil du gjøre en innsats i styret for hytteeierforeningen? Det velges styre på årsmøtet 6. april. Valgkomitéen vil gjerne ha kontakt med deg hvis du er interessert i å gjøre...
IMG_0848
Dato: Skjærtorsdag 6. april 2023  Tidspunkt: kl 1000 (Møt i god tid for registrering)  Sted: Synnfjellporten  Saker: Åpning av møtet  Dagsorden for årsmøtet ifølge vedtektene:  1. Styrets årsberetning  2. Styrets...