Det har kommet enorme mengder med snø Synnfjellet

Synnfjell Hytteeierforening

|

Det har nå kommet 1 meter med løs snø i Synnfjellet, og vi jobber febrilsk med å få pakket snø rundt om i løypene våre. Med så mye snø kommer det ikke til å bli gode løyper nå i helga. Vi prøver å legge spor, men det er ikke lett da vi ikke blir kvitt snøen.

Beste løype vil nok være fra hotellet til Lundsætra.

Mush vil ikke benytte løypa fra Lundsætra til Oppsjøen likevel da de har lagt om løypene pga snømengden.

Vi må på’n igjen i morgen å pakke. Det er spådd litt opphold fra morgenen av, og vi kjører gjennom noe av løypene. Følg oss på Skisporet.no, vi starter i 7-8 tiden fra Krokhølen.

Hvis det ikke blir avlysning av Mush benytter de løypa Sæterrunden, fra myrene og over elva og opp til Mannstadlivegen, ca 3 km.

Varmepumpe
Strømprisene har vært et hett tema i hele 2022. Så lenge de fleste statlige støtteordningene ikke omfatter fritidsboliger, går mange hytteeiere en usikker vinter i møte. Selv om det tidvis...
IMG_0577
Vann og avløp beregnes utfra selvkostprinsipp der abonnentene skal dekke kostnadene. Det er nå byggestopp i Synnfjell som medfører at det ikke blir inntekter for tilkobling av nye abonnenter. I...
324248184_1220474885548391_2453856685075522291_n
Synnfjelløypene kjører i morgen. Fortsatt er det løst i løypene, men begynner å fastne enkelte steder. Stadige påfyll av snø skaper utfordringer.Følg med på Skisporet.