Dugnad for Krokhølrunden

Synnfjell Hytteeierforening

|

I dag ble det avholdt dugnad for å sikre løypetraseen i Krokhølrunden. Det var Synnfjelløypene som var arrangør. Da fotograf Tor Hermansen tok det første bildet var det noen som ropte: «Får du med deg alle femti?». Det skulle selvsagt minst vært et slikt antall som stilte opp, men vi var bare ni pluss fotografen.

Bilde 2 viser Nils Olav Øistad og Nils Asgeir Jøranli før arbeidet startet litt over 0900. Etter arbeidet var gjort nærmere klokken 1400 ble det servert god mat og drikke utenfor Synnfjellavvoen i strålende vær.

I bilde 3 ser dere fra venstre Nils Olav Øistad, Odd Magnar Bratlien, Arvid Ødegård, Erik Revling, Ingebrigt Aasbø, Ola Odde, Bent Kvande, Nils Asgeir Jøranli og Jan Arild Bratlien.

Vi synes Ola Odde var så tøff i sitt supre utstyr, at vi tok det fjerde bildet etter endt innsats.

Alle synes de hadde gjort en god jobb, og det var meget hyggelig i tillegg å bli kjent med ukjente hyttefolk. Vi anbefaler på det varmeste å stille opp ved neste anledning.

Synnfjell Fallback2
Se vedlagt referat fra årsmøtet 28. mars 2024 på Spåtind fjellhotel
Synnfjell Fallback2
Vi har nå hatt møte i løypelaget og med Synnfjell maskin. Status på økonomi er at budsjettet for løypekjøring på 1,5 MNOK er brukt opp med kjøringen vi har hatt...