E-post om Synnfjellstugua

E-post med vedlegg ble sendt medlemmene i dag:

Til alle medlemmer av Synnfjell Hytteeierforening.

Høstferien står for døren. Sender dere derfor som vedlegg en invitasjon til idédugnad om den planlagte SYNNFJELLSTUGUA.

Vår forening har i samarbeid med Synnfjelløypene tatt initiativ for at dette kan være et viktig innspill for at en realisering av prosjektet kan virkeliggjøres.

Synnfjelløypene har på sin side invitert grunneierne til den felles idédugnad.

Møtet holdes i Synnfjellavvoen lørdag 8. oktober kl. 1400-1600.

Med hilsen på vegne av styret

Tor Hermansen