Forbedring i stedsangivelser for webcamera

Synnfjell Hytteeierforening

|

Vi jobber kontinuerlig med å oppgradere og fornye vår webside. Vårt webcamera er også med i dette.

For noen uker siden fikk vi et spørsmål fra Per Christian Bøe som har hytte på Åssætra om det var mulig å vise hvor kameraet var plassert, og hva vi ser i kamerabildet.

Dette tipset er vi meget takknemlige for, og har nå lagt til enkel tekstveiledning både ved siden av et lite kartutsnitt under bildet – og i selve kamerabildet – som alltid åpnes uten tekst. Brukeren kan deretter enkelt velge om teksten skal vises i sort, hvit eller rød skrift.

Grunnen til at vi tilbyr tre ulike farger på teksten er nemlig at tekstens lesbarhet mot bildebakgrunnen varierer både med tid på døgnet og året.

Om kort tid vil vi også oppgradere med et stort områdekart hvor omkringliggende interessepunkter blir markert som f.eks. Spåtind Sport Hotell, Synnfjellporten, Spåtindtoppen og en god del i tillegg til dette som det kan være greit å orientere om.

Vi har også under vårt kamerabilde lagt til to kameralinker som det nå er blitt raskt og lettvint å koble seg direkte til. (Rull nedover til der det står Linker).

Linken til Synnadalen Hyttelag som er koblet direkte til livecamera.
Dette står bare noen få meter fra nordre del av hotellet og viser i tillegg temperaturer, vindretning/hastighet, barometer, nedbør.

Den andre linken er til Lenningen Fjellstue som ligger på ca. 1000 moh. Der står et kamera som viser området mot Spåtindtoppen sett fra nordlig retning.

Synnfjell Fallback2
Synnfjell hytteeierforening arrangerer dugnad lørdag  30. september og lørdag 7. oktober. Oppmøte på Synnfjellporten 14.30 begge dager. Vi satser på godt oppmøte, og ber alle ta med seg nødvendig utstyr...
Synnfjell Fallback2
Ekstraordinaært årsmøte ble avholdt 29. august.Protokoll fra årsmøtet kan lastes ned/åpnes ved å klikke på lenken under:   Protokoll ekstraordinært årsmøte SHF 2023-08-29 signert Synnfjell maskin er ny leverandør for løypekjøring.Her...
Synnfjell Fallback2
Teamslenke til møtet er sendt ut til betalende medlemmer 23.08. Dersom du er medlem og ikke har mottatt denne – ta kontakt med Styret på post@synnfjellhytteeierforening.no Status fra styrets arbeid...