Fortsatt fantastiske skimuligheter

Det er kaldt om natten nå i begynnelsen av april. Om dagen skinner sola fra skyfri himmel. Det betyr at man kan ta på seg skøyteski og skøyte over alt på skare i strålende vær. Da kan man se flotte hytter som man ikke har sett før.

Man kan også ta på seg de klassiske skiene og ta en tur til toppen av Spåtind i supre spor. Nå er også Strangdalen (eller Midtstrangen som noen sier!) kjørt opp. Heie Synnfjelløypene/Løypelaget!
Det var vindstille og relativt varmt opp Strangdalen i dag, men vi ble likevel noe overrasket da det nedover i stor fart kom en kvinne på ski i kortbukse. Vi ropte at vi synes hun var noe tynnkledd, men da hun føk forbi, skrek hun bare ett ord: «Deilig!»
Se bilder under!
(Klikk på bildet så kommer neste bilde!)
Om du som hytteeier ønsker å bidra økonomisk, så les hvordan her: Skiheis – Spåtind Fjellstue (spatind.no)
Det ble 5. juni avholdt årsmøte i Synnfjell løypelag. Se informasjon i vedlegg.
Vil du bidra til å støtte bygging av ny skiheis i Synfjellet. Les mer om prosjektet og gi ditt bidrag her: https://www.spleis.no/project/374296