Fortsatt fantastiske skimuligheter

Synnfjell Hytteeierforening

|

Det er kaldt om natten nå i begynnelsen av april. Om dagen skinner sola fra skyfri himmel. Det betyr at man kan ta på seg skøyteski og skøyte over alt på skare i strålende vær. Da kan man se flotte hytter som man ikke har sett før.

Man kan også ta på seg de klassiske skiene og ta en tur til toppen av Spåtind i supre spor. Nå er også Strangdalen (eller Midtstrangen som noen sier!) kjørt opp. Heie Synnfjelløypene/Løypelaget!
Det var vindstille og relativt varmt opp Strangdalen i dag, men vi ble likevel noe overrasket da det nedover i stor fart kom en kvinne på ski i kortbukse. Vi ropte at vi synes hun var noe tynnkledd, men da hun føk forbi, skrek hun bare ett ord: «Deilig!»
Se bilder under!
(Klikk på bildet så kommer neste bilde!)
5E465724-65C7-4C67-B6FF-72CFB8EC9B38_1_201_a
Dato: Skjærtorsdag 6. april 2023  Tidspunkt: kl 1000 (Møt i god tid for registrering)  Sted: Synnfjellporten 
IMG_0921
Vil du gjøre en innsats i styret for hytteeierforeningen? Det velges styre på årsmøtet 6. april. Valgkomitéen vil gjerne ha kontakt med deg hvis du er interessert i å gjøre...
IMG_0848
Dato: Skjærtorsdag 6. april 2023  Tidspunkt: kl 1000 (Møt i god tid for registrering)  Sted: Synnfjellporten  Saker: Åpning av møtet  Dagsorden for årsmøtet ifølge vedtektene:  1. Styrets årsberetning  2. Styrets...