Glimt fra julen 2016

Synnfjell Hytteeierforening

|

Når det nå lakker og lir mot slutten av dette året, kan det være på sin plass å berømme de som er engasjerte her oppe for å få til en god utvikling her i Synnfjell Øst. Jeg er ikke med i noe organisert her oppe nå, men årsaken til at jeg har tilgang til denne websiden, er at jeg var med å stifte Hytteeierforeningen, og hadde blant annet ansvaret for utviklingen av denne websiden. Jeg satt også i styret i flere år, sist som leder etter Tor Hermansen som var en meget god leder de første årene. Jeg var også med å stifte begge løypelagene.
Da jeg gikk av som leder, var vi så heldige å få Espen Halvorsen til å stille opp. Jeg kan ikke se at det var mulig å få tak i en bedre person til å styre Foreningen enn Espen. Det har han nå bevist i flere år. Maken til positiv engasjement skal man lete lenge etter. Espen har en enorm arbeidskapasitet, og jeg antar han ikke har notert alle timene han har engasjert seg for oss. Gratis! Vet vi å sette pris på dette? Espen sitter også i styret i Synnfjellspor løypelag, der Morten Borchgrevink er leder. Han og hans styre gjør en formidabel jobb for oss andre. Jeg traff Morten i løypa i går og fikk tatt et bilde av ham som jeg fikk lov til å legge ut, så dere ser den blide lederen for Synnfjellspor i denne artikkelen. Jeg synes det er viktig at lederne står fram med navn og bilde, for da vet vi andre hvem vi skal berømme eller komme med gode forslag til når vi i dette tilfelle møter Morten i løypa. Dette skal selvsagt ikke overdrives. Nils Bjørn Barlund, med klok og stor arbeidskapasitet, har vært med helt siden starten, den eneste som har sittet i styret i Hytteeierforeningen hele tiden. Han er også nestleder i Synnfjellspor. Morten og Nils Bjørn sitter i tillegg i styret til Synnfjelløypene der Jan Arild Bratlien har vært leder i mange år og gjort en fantastisk jobb. Jeg er mektig imponert over hva disse fire ha klart å få til. Jeg vet selvsagt at det er mange andre som sitter i de tre nevnte styrene, og som har bidratt meget bra, men jeg nevner ikke disse med navn her. Andre har selvsagt også lagt ned stort arbeid for å få til en positiv utvikling, men de fleste av disse har hatt økonomisk egeninteresser i arbeidet. Det er de gratisarbeidene jeg ønsker å berømme. I følge den informasjonen jeg sitter inne med, så er samarbeidet med Kommunen godt, og noen har fortalt meg at flere drar nå i samme retning. Det er betryggende å høre. 
JEG ØNSKER DE NEVNTE FIRE ET GODT NYTT ÅR, OG HÅPER DE VIL STILLE OPP TIL NYTTE OG GLEDE FOR OSS I 2017 OGSÅ, OG TAKK FOR DEN FANTASTISK JOBBEN DERE HAR GJORT!
Varmepumpe
Strømprisene har vært et hett tema i hele 2022. Så lenge de fleste statlige støtteordningene ikke omfatter fritidsboliger, går mange hytteeiere en usikker vinter i møte. Selv om det tidvis...
IMG_0577
Vann og avløp beregnes utfra selvkostprinsipp der abonnentene skal dekke kostnadene. Det er nå byggestopp i Synnfjell som medfører at det ikke blir inntekter for tilkobling av nye abonnenter. I...
324248184_1220474885548391_2453856685075522291_n
Synnfjelløypene kjører i morgen. Fortsatt er det løst i løypene, men begynner å fastne enkelte steder. Stadige påfyll av snø skaper utfordringer.Følg med på Skisporet.