Gratis skikjøring i bakken

Invitasjon fra Maj Elin, Spåtindhotellet:
Utdrag av epost til oss: «Vi vil feire at vi har hatt en flott første sesong, og byr alle på gratis skikjøring i bakken nå på lørdag 27. april. Grautbua blir åpen, og på kvelden er det stor pizzabuffe og dans til Camilla med band.»

Vi kan også fortelle at i dag var det ikke oppkjørte spor, men turen til Skjervungtoppen var likevel super med Zeroski. Vi så Spåtindtoppen og Synnfjorden. Været skiftet fra sol fra nesten klar himmel til kraftige snøbyger.