Hyggelig melding fra et medlem

Synnfjell Hytteeierforening

|

Hyggelig melding mottatt fra et medlem:


Til hytteeierforeningen

Hei til dere som har vært i styret det siste året. Dere har gjort en stor og viktig jobb for foreningen. Det er enkelt for oss. Vi betaler kontingenten og møter på årsmøte, men dere bruker mye fritid til jobbing for oss medlemmer. Dette burde vært sagt på årsmøtet, men fikk ikke gjort det da.

Budskapet er: Bruk noe av lagets penger til å bevilge dere en skikkelig «sommeravslutning». Kos dere med det dere ønsker av mat og drikke. Det har dere fortjent.

Mvh Medlem Gro Odde


Vi setter meget stor pris på positive tilbakemeldinger. Det er riktig at vi bruker en god del tid på arbeidet i foreningen, og det har vi tenkt å fortsette med. Senere blir det andres tur til å ta i et tak. Vi har fortsatt mye på agendaen, men ønsker å holde medlemskontingenten lav.

Vi setter pris på at noen mener vi bør ta oss en betalt «sommeravslutning», men det får eventuelt bli en annen gang. Det er mulig at vi må komme med et omfattende bidrag i forbindelse med oppsett av webkamera og værstasjon. Vi bør derfor ha tilgang til kapital på kontoen.

Vi ønsker alle en fortsatt herlig forsommer. Tor Hermansen rapporterer om et fantastisk vær de siste dagene i området vårt, og mye av snøen er forsvunnet.

Synnfjell Fallback2
Ekstraordinaært årsmøte ble avholdt 29. august.Protokoll fra årsmøtet kan lastes ned/åpnes ved å klikke på lenken under:   Protokoll ekstraordinært årsmøte SHF 2023-08-29 signert Synnfjell maskin er ny leverandør for løypekjøring.Her...
Synnfjell Fallback2
Teamslenke til møtet er sendt ut til betalende medlemmer 23.08. Dersom du er medlem og ikke har mottatt denne – ta kontakt med Styret på post@synnfjellhytteeierforening.no Status fra styrets arbeid...
Skjermbilde-2023-05-05-kl.-10.36.18-1
Trippelen består av turorientering, sykling og «Synnfjellmila» (løp). Det vil bli medalje og premieutdeling i oktober for alle som har  fullført trippelen. Ulik vanskelighetsgrad etter alder og eget ønske –...