Hyttebrann på Klevmoseterhøgda

Da en oppsynsmann kom til stedet, noen kilometer sør for Spåtind, ved 10-tida mandag formiddag sto kun pipa igjen. Ingen hadde observert at den nyoppførte laftehytta hadde brent ned til grunnen.

Oppsynsmannen oppdaget at hytta var helt nedbrent, bare pipa sto igjen. Vi tror det ikke har vært noen i nærområdet i den tiden brannen skjedde, opplyser lensmann Ole Bjerke i Søndre Land til OA.
Han forteller at politiet foreløpig ikke vet hva som forårsaket brannen.
Mer informasjon på www.oa.no