Info fra Synnfjelløypene

Synnfjell Hytteeierforening

|

Litt info for morgendagen. Vi starter kjøring med begge maskiner i 6-7 tiden, og kjører det samme som vi gjorde i dag. Mye vind i efta og kveld har nok gjort at mye er blåst igjen.

Noen har etterlyst kjøring av løype rundt Synnfjellporten og bort til Nylen. Disse er kjørt eller blir kjørt nå.

Har kjørt opp til Jomyrkroken og bort til Gråberga (så langt jeg kommer i dag, pga noen hengere som jeg ikke kommer forbi).

Noen har spurt om løypa over Flæen. Denne må pakkes/ kjøres over med scooter, så vi får pakket litt før vi kjører maskin her, da det er spesielt mye vann og lite tele under snøen i år. Her blir det nok ikke kjørt med maskin før over nyttår.

På Skjervungsfjellet er det ikke nok snø enda, da det i nedkjøring mot Fiskeskardet er store røyser med stein som må fylles over. Kanskje det begynner å hjelpe litt da vi har fått endel drevsnø nå, så vi vurderer dette også etterhvert.

Noen har spurt etter løype mot Spåtind, men denne har aldri blitt kjørt opp før vinterferien så det er for tidlig. Dette skyldes at den er krevende å holde oppe og det er ofte litt mere stabilt vær fra februar og utover.

Mye trafikk til fjells i dag, så enda flere vil feire romjul og nyttår i fjellet.

Ønsker alle en trivelig 3 dags kveld i fjellet.

Synnfjell Fallback2
Synnfjell hytteeierforening arrangerer dugnad lørdag  30. september og lørdag 7. oktober. Oppmøte på Synnfjellporten 14.30 begge dager. Vi satser på godt oppmøte, og ber alle ta med seg nødvendig utstyr...
Synnfjell Fallback2
Ekstraordinaært årsmøte ble avholdt 29. august.Protokoll fra årsmøtet kan lastes ned/åpnes ved å klikke på lenken under:   Protokoll ekstraordinært årsmøte SHF 2023-08-29 signert Synnfjell maskin er ny leverandør for løypekjøring.Her...
Synnfjell Fallback2
Teamslenke til møtet er sendt ut til betalende medlemmer 23.08. Dersom du er medlem og ikke har mottatt denne – ta kontakt med Styret på post@synnfjellhytteeierforening.no Status fra styrets arbeid...