Info fra Synnfjelløypene

Synnfjell Hytteeierforening

|

Litt info for morgendagen. Vi starter kjøring med begge maskiner i 6-7 tiden, og kjører det samme som vi gjorde i dag. Mye vind i efta og kveld har nok gjort at mye er blåst igjen.

Noen har etterlyst kjøring av løype rundt Synnfjellporten og bort til Nylen. Disse er kjørt eller blir kjørt nå.

Har kjørt opp til Jomyrkroken og bort til Gråberga (så langt jeg kommer i dag, pga noen hengere som jeg ikke kommer forbi).

Noen har spurt om løypa over Flæen. Denne må pakkes/ kjøres over med scooter, så vi får pakket litt før vi kjører maskin her, da det er spesielt mye vann og lite tele under snøen i år. Her blir det nok ikke kjørt med maskin før over nyttår.

På Skjervungsfjellet er det ikke nok snø enda, da det i nedkjøring mot Fiskeskardet er store røyser med stein som må fylles over. Kanskje det begynner å hjelpe litt da vi har fått endel drevsnø nå, så vi vurderer dette også etterhvert.

Noen har spurt etter løype mot Spåtind, men denne har aldri blitt kjørt opp før vinterferien så det er for tidlig. Dette skyldes at den er krevende å holde oppe og det er ofte litt mere stabilt vær fra februar og utover.

Mye trafikk til fjells i dag, så enda flere vil feire romjul og nyttår i fjellet.

Ønsker alle en trivelig 3 dags kveld i fjellet.

Varmepumpe
Strømprisene har vært et hett tema i hele 2022. Så lenge de fleste statlige støtteordningene ikke omfatter fritidsboliger, går mange hytteeiere en usikker vinter i møte. Selv om det tidvis...
IMG_0577
Vann og avløp beregnes utfra selvkostprinsipp der abonnentene skal dekke kostnadene. Det er nå byggestopp i Synnfjell som medfører at det ikke blir inntekter for tilkobling av nye abonnenter. I...
324248184_1220474885548391_2453856685075522291_n
Synnfjelløypene kjører i morgen. Fortsatt er det løst i løypene, men begynner å fastne enkelte steder. Stadige påfyll av snø skaper utfordringer.Følg med på Skisporet.