Info om løpypekjøring i morgen

Synnfjell Hytteeierforening

|

Litt vanskelig dag i morgen da det skal komme mye snø hele dagen, men vi ønsker å kjøre opp litt skiløyper i morgen også.

Mye snø tidlig på dagen, litt avtagende utpå dagen. Så vi har bestemt at vi kjører fra hotellet til Lundsætra og Krokhølrunden i morgen, start kl 11-12 tiden. Følg oss på appen, så ser du når vi er i gang.

Den store maskina går fra Krokhølen ca kl 10 og kjører Kvannlia og rett over til parkeringsplass ved hotellet. Den starter deretter mot Lundsætra og retur til Krokhølen.

Den lille maskina starter fra Svinningsæterbrua og kjører opp til Klevmosæterhøgda, videre til Endelausmyra og ned igjen mot der Lavvo’n var, altså Krokhølrunden. Kjører kanskje avstikkeren til Åssætra og snur ved vegen.

Dette er det vi kjører i morgen. Det er spådd mye snø utpå fredagen også, så vi må vurdere full oppkjøring fredag morgen.

Varmepumpe
Strømprisene har vært et hett tema i hele 2022. Så lenge de fleste statlige støtteordningene ikke omfatter fritidsboliger, går mange hytteeiere en usikker vinter i møte. Selv om det tidvis...
IMG_0577
Vann og avløp beregnes utfra selvkostprinsipp der abonnentene skal dekke kostnadene. Det er nå byggestopp i Synnfjell som medfører at det ikke blir inntekter for tilkobling av nye abonnenter. I...
324248184_1220474885548391_2453856685075522291_n
Synnfjelløypene kjører i morgen. Fortsatt er det løst i løypene, men begynner å fastne enkelte steder. Stadige påfyll av snø skaper utfordringer.Følg med på Skisporet.