Info om løpypekjøring i morgen

Synnfjell Hytteeierforening

|

Litt vanskelig dag i morgen da det skal komme mye snø hele dagen, men vi ønsker å kjøre opp litt skiløyper i morgen også.

Mye snø tidlig på dagen, litt avtagende utpå dagen. Så vi har bestemt at vi kjører fra hotellet til Lundsætra og Krokhølrunden i morgen, start kl 11-12 tiden. Følg oss på appen, så ser du når vi er i gang.

Den store maskina går fra Krokhølen ca kl 10 og kjører Kvannlia og rett over til parkeringsplass ved hotellet. Den starter deretter mot Lundsætra og retur til Krokhølen.

Den lille maskina starter fra Svinningsæterbrua og kjører opp til Klevmosæterhøgda, videre til Endelausmyra og ned igjen mot der Lavvo’n var, altså Krokhølrunden. Kjører kanskje avstikkeren til Åssætra og snur ved vegen.

Dette er det vi kjører i morgen. Det er spådd mye snø utpå fredagen også, så vi må vurdere full oppkjøring fredag morgen.

Synnfjell Fallback2
Se vedlagt referat fra årsmøtet 28. mars 2024 på Spåtind fjellhotel
Synnfjell Fallback2
Vi har nå hatt møte i løypelaget og med Synnfjell maskin. Status på økonomi er at budsjettet for løypekjøring på 1,5 MNOK er brukt opp med kjøringen vi har hatt...
Synnfjell Fallback2
Hytteeierforeningen har ved flere anledninger sendt kommunen innspill på det høye kostnadsnivået på VA avgifter i Nordre Land kommune. I fremtidige planer for VA har det vært meget store investeringer....