Info om løpypekjøring i morgen

Synnfjell Hytteeierforening

|

Litt vanskelig dag i morgen da det skal komme mye snø hele dagen, men vi ønsker å kjøre opp litt skiløyper i morgen også.

Mye snø tidlig på dagen, litt avtagende utpå dagen. Så vi har bestemt at vi kjører fra hotellet til Lundsætra og Krokhølrunden i morgen, start kl 11-12 tiden. Følg oss på appen, så ser du når vi er i gang.

Den store maskina går fra Krokhølen ca kl 10 og kjører Kvannlia og rett over til parkeringsplass ved hotellet. Den starter deretter mot Lundsætra og retur til Krokhølen.

Den lille maskina starter fra Svinningsæterbrua og kjører opp til Klevmosæterhøgda, videre til Endelausmyra og ned igjen mot der Lavvo’n var, altså Krokhølrunden. Kjører kanskje avstikkeren til Åssætra og snur ved vegen.

Dette er det vi kjører i morgen. Det er spådd mye snø utpå fredagen også, så vi må vurdere full oppkjøring fredag morgen.

Synnfjell Fallback2
Vi er i gang med sesongen med et godt snøfall i begynnelsen av november. Tidligløypen fra Spåtind fjellstue har flotte løyper! Medlemskontingent og løypeavgift er sendt ut med forfall 15....
Synnfjell Fallback2
Faktura er sendt ut 1. november til medlemmer i Synnfjell hytteeierforening.Har du ikke fått faktura fra oss, vil vi oppfordre deg til å bidra til løypekjøring ved å bli medlem.Hytteeireforeningens...
Synnfjell Fallback2
Synnfjell hytteeierforening arrangerer dugnad lørdag  7. oktober. Oppmøte på Synnfjellporten 14.30. Rydding av løypetraseene er viktig forberedelse for et godt løypenett til vinteren.Vi ryddet en del av Krøkhølrunden, samt Strangsætra...