Innspill fra medlem ang. miljøstasjonen

Synnfjell Hytteeierforening

|

Denne e-posten som vi mottok sent i går kveld inneholder både ris og ros. Vi har tillatt oss å videresende det som gjelder Miljøstasjonen til Nordre Land kommune.

Hei og takk igjen for deres gode ståpå vilje, og alt foreningen bidrar til. Jeg ble veldig glad da miljøstasjonen åpnet. Dette er et godt tiltak. Jeg var egentlig lei av å plukke store ender med søppel rundt hytta. Jeg gjorde hva jeg kunne for å rydde opp rundt containerne da de sto nede ved veien. Miljøstasjonen kan ha blitt et stort pluss for ryktet til fjellet vårt.

Men og det er et stort men. Nordre Land kommune må følge opp med nok og god tømming og vedlikehold av miljøstasjonen. Jeg har nettopp vært på hytta. Besøkte forresten Synnfjellporten. Nok et flott tiltak. Her var det både god service og ekte smil til oss kunder.

Da vi skulle reise hjem dro vi oppom miljøstasjonen for å kaste søppel. Skrekk og gru! Mange av containerne var overfylte og rant bokstavelig over. Folk hadde stablet søppelsekker og bæreposer løst rundt containerne og rev og fugl hadde allerede vært der og dratt søppel utover.

Jeg ringte til NL kommune, servicekontoret og ga beskjed om hvordan det så ut. En vennlig dame svarteste slik skulle det jo ikke være, og hun skulle melde videre. Dette var fredag ettermiddag og jeg fryktet at ingen ting kunne bli gjort før helga. Vi er nå så mange som betaler forholdsvis høye renovasjonsavgifter og da må vi kunne forvente at dette blir fulgt opp fra kommunens side. En søplete / uryddig miljøstasjonen forteller dessverre en del mennesker at det ikke er så farlig.

Det kan vel ikke være vanskelig å finne ut når bruken av hyttene er størst. Og mot helgene bør det i hvert fall være. Slik at folk kan få tømt i containerne. Hvordan skal man få forståelse for dette i kommunen først og fremst og deretter blant hyttefolket.

Med hilsen Frank Strype

Synnfjell Fallback2
Synnfjell hytteeierforening arrangerer dugnad lørdag  30. september og lørdag 7. oktober. Oppmøte på Synnfjellporten 14.30 begge dager. Vi satser på godt oppmøte, og ber alle ta med seg nødvendig utstyr...
Synnfjell Fallback2
Ekstraordinaært årsmøte ble avholdt 29. august.Protokoll fra årsmøtet kan lastes ned/åpnes ved å klikke på lenken under:   Protokoll ekstraordinært årsmøte SHF 2023-08-29 signert Synnfjell maskin er ny leverandør for løypekjøring.Her...
Synnfjell Fallback2
Teamslenke til møtet er sendt ut til betalende medlemmer 23.08. Dersom du er medlem og ikke har mottatt denne – ta kontakt med Styret på post@synnfjellhytteeierforening.no Status fra styrets arbeid...