Julebord på Synnfjellporten

De neste tre lørdagene innviterer vi til Julebuffe`t med det beste av julematen, tilbehør og desserter. Det er fortsatt ledige plasser!

Ta med familie, venner, naboer, kjente eller bedriften du jobber i!

Vi er behjelpelige med skyss hjem hvis det sku være et dilemma, og en hytte med 4 sengeplasser står ledig hvis det sku ønskes😉

Mange tar gjerne søndags middagen hos oss, i helgene fremover vil vi attåt vanlig meny også servere Juletallerken med dessert. Kom innom da vel, er dere mange er det vanligvis lurt å bestille bord😊

Vi ønsker Dere en koselig førjulstid🎄💝⭐️

PS Vi har begynt å få en del brev i vår postkasse på Nysetra til dere med adresse Synnfjellporten og Bakkegrenda. Vi har nå tatt dette med til Synnfjellporten, kom gjerne innom å ta en sjekk!