Juni månedsbrev og referat fra Synnfjell Hytteforum

Synnfjell Hytteeierforening

|

Det har ikke vært noen oppdateringer på arbeidsområdene vi har som prioriteringer bortsett fra at møtet i Synnfjell Hytteforum ble avholdt. Referatet fra dette møtet finner dere som vedlegg i denne artikkelen.

Synnfjell Hytteeierforening mener det er viktig med et koordinert initiativ fra alle interessenter i Synnfjellet, og et forum hvor vi kan skape fremdrift. Det er derfor ikke bra å lese at Statskog og utmarks/grunneierlag ikke velger å delta på møtet. Det som også er bekymringsfullt er at flere næringsinteresser ikke deltar, signalet til hytteeiere er at vi ikke er viktige for dem.

Vi håper det er ett engangstilfelle og at også disse mener det er viktig med god koordinert planlegging og at vi sammen må skape bærekraftighet og økonomi i fjellet for at vi skal kunne utvikle og beholde det flotte området.

Nordre-Land Kommune og Næringshagen har en særdeles viktig rolle i utviklingen og koordineringen, og vi i Synnfjell Hytteeierforening forventer at det tar grep for å samle alle neste gang.

Vi ønsker alle en flott sommer i Synnfjell og forsett å sende inn informasjon om aktiviteter, små og store hendelser.

Mvh. Espen Halvorsen

 

Synnfjell Fallback2
Om du som hytteeier ønsker å bidra økonomisk, så les hvordan her: Skiheis – Spåtind Fjellstue (spatind.no)
Synnfjell Fallback2
Det ble 5. juni avholdt årsmøte i Synnfjell løypelag. Se informasjon i vedlegg.
Synnfjell Fallback2
Vil du bidra til å støtte bygging av ny skiheis i Synfjellet. Les mer om prosjektet og gi ditt bidrag her: https://www.spleis.no/project/374296