Mange er opptatt av gode skiløyper nå om dagen, ikke minst Løypelaget

Synnfjell Hytteeierforening

|

Vedlagt finner dere viktig informasjon i pdf-format som vi finner i Løypelagets dokumentarkiv.

Løypelaget arbeider nå aktivt og målrettet for å skaffe midler til god løypekjøring. Nå er det viktig at vi alle gir vårt bidrag til å sikre gode løyper resten av sesongen.
Vi ser at Klemosætervegen gjør gode grep i den sammenhengen. De har innkalt til ekstraordinært møte for å ta beslutning om ekstrabidrag til Løypelaget. Se vedlagte fil!
Vi oppfordrer alle andre veilag og andre til å gjøre det samme. Nå gjelder det å «smi mens jernet er varmt».
Vi forutsetter at den såkalte tusenlappen som er kontraktfestet innbetalt til SØAS fra hytteeiere med hytte bygd etter 2004, uavkortet blir innbetalt til Løypelaget. Vi håper også at alle andre som bruker løypene innbetaler bidrag til kontonummeret som nå bør våre kjent. Dersom vi skal ha mulighet til å glede oss over skiløyper samme hvilken dag vi kommer til hytta i vintersesongen, må vi bidra slik alle hytteeiere i andre områder må gjøre. Det snør som alle vet ikke skiløyper, og skal kvaliteten være god, så koster det.
VI SATSER PÅ AT MANGE BLIR MED PÅ DENNE DUGNADEN!
5E465724-65C7-4C67-B6FF-72CFB8EC9B38_1_201_a
Dato: Skjærtorsdag 6. april 2023  Tidspunkt: kl 1000 (Møt i god tid for registrering)  Sted: Synnfjellporten 
IMG_0921
Vil du gjøre en innsats i styret for hytteeierforeningen? Det velges styre på årsmøtet 6. april. Valgkomitéen vil gjerne ha kontakt med deg hvis du er interessert i å gjøre...
IMG_0848
Dato: Skjærtorsdag 6. april 2023  Tidspunkt: kl 1000 (Møt i god tid for registrering)  Sted: Synnfjellporten  Saker: Åpning av møtet  Dagsorden for årsmøtet ifølge vedtektene:  1. Styrets årsberetning  2. Styrets...