Merkedag: Asfaltleggingen er startet

Synnfjell Hytteeierforening

|

Her begynte de i dag. Mannskap og utstyr må til for at dette skal bli bra. Det ryker av den varme asfalten, og det er vanskelig å komme forbi. Asfaltgutta gjør en god jobb. De lager fine kanter. Lastebilene må ned for å hente mer asfalt. Dette bør bli bra!

(Bildene er tatt av Tor Hermansen som var tilstede fra første kvadratmeter med asfalt ble lagt, og som sannsynligvis vil følge med hver dag slik at overgangene til sideveiene blir lagt skikkelig.)

Senere i dag fikk vi tilsendt nye bilder fra utegående journalist Tor Hermansen. Her ser vi «asfaltsjefen» Pierre Larsson som er fornøyd med at hele bredde på veien ble bra på den første strekningen. Maskinene gjør tydeligvis god jobb. Snart er første dags jobb unnagjort. Vel utført, rapporterer Tor Hermansen, som åpenbart liker det han ser. Endelig ble det asfalt! Rundt neste helg håper han at man kan kjøre på nylagt asfalt helt til Klevmosætervegen.

Synnfjell Fallback2
Om du som hytteeier ønsker å bidra økonomisk, så les hvordan her: Skiheis – Spåtind Fjellstue (spatind.no)
Synnfjell Fallback2
Det ble 5. juni avholdt årsmøte i Synnfjell løypelag. Se informasjon i vedlegg.
Synnfjell Fallback2
Vil du bidra til å støtte bygging av ny skiheis i Synfjellet. Les mer om prosjektet og gi ditt bidrag her: https://www.spleis.no/project/374296