Merkedag: Asfaltleggingen er startet

Synnfjell Hytteeierforening

|

Her begynte de i dag. Mannskap og utstyr må til for at dette skal bli bra. Det ryker av den varme asfalten, og det er vanskelig å komme forbi. Asfaltgutta gjør en god jobb. De lager fine kanter. Lastebilene må ned for å hente mer asfalt. Dette bør bli bra!

(Bildene er tatt av Tor Hermansen som var tilstede fra første kvadratmeter med asfalt ble lagt, og som sannsynligvis vil følge med hver dag slik at overgangene til sideveiene blir lagt skikkelig.)

Senere i dag fikk vi tilsendt nye bilder fra utegående journalist Tor Hermansen. Her ser vi «asfaltsjefen» Pierre Larsson som er fornøyd med at hele bredde på veien ble bra på den første strekningen. Maskinene gjør tydeligvis god jobb. Snart er første dags jobb unnagjort. Vel utført, rapporterer Tor Hermansen, som åpenbart liker det han ser. Endelig ble det asfalt! Rundt neste helg håper han at man kan kjøre på nylagt asfalt helt til Klevmosætervegen.

Synnfjell Fallback2
Se vedlagt referat fra årsmøtet 28. mars 2024 på Spåtind fjellhotel
Synnfjell Fallback2
Vi har nå hatt møte i løypelaget og med Synnfjell maskin. Status på økonomi er at budsjettet for løypekjøring på 1,5 MNOK er brukt opp med kjøringen vi har hatt...
Synnfjell Fallback2
Hytteeierforeningen har ved flere anledninger sendt kommunen innspill på det høye kostnadsnivået på VA avgifter i Nordre Land kommune. I fremtidige planer for VA har det vært meget store investeringer....