Miljøstasjonen ved Nordrumsetra enda en gang!

Takk for at dere har tatt opp saken rundt Miljøstasjonen
på Nordrumsetra. Jeg leverte min første søppelpose forleden og fikk litt sjokk
da jeg så hvordan det så ut «på baksiden» av de oppsatte
containere. Min sønn, som arbeider innen
forurenssingssektoren, tok også de samme bilder som dere la ut 6. oktober, og mener dette er helt
ulovlige tilstander. Han ga det råd å ta saken opp med Fylkesmannens
Miljøvernavdeling. Jeg syntes imidlertid det var mest riktig å ta kontakt med
kommunens ansvarlige først, tror han heter Jørgensen. Han var ikke tilstede da
jeg ringte men det ble lovet at han skulle ringe tilbake.  Nå er vel en uke gått og jeg har intet hørt.

Jeg håper dere kan sende denne «saken» med bilder
til kommunen. Når vi hytteeiere i
Synnfjellet betaler en relativt dyr kommunal renovasjonsavgift må vi kunne forvente at det etableres et
system som fjerner søppel av alle slag regelmessig og forsvarlig i forhold til
miljølovgivningen.

Takk igjen for at dere har satt fokus på dette
problemet!

Mvh. Solveig Løvaas Hovde.

————————————–

NB! Vår Hytteeierforening skal sørge for at rette instans i Nordre Land kommune får oversendt innleggene og bildene fra Miljøstasjonen.