Ny organisering av løypekjøring i Synnfjell Øst

Styret i Synnfjelløypene AS har initiert at de ønsker å trekke seg. Synnfjelløypene er en ideell organisasjon, som eier maskinparken og har et arbeidsgiveransvar for løypekjørerne.

Det jobbes nå med å få på plass en ny organisasjon/styre, som skal forvalte disse verdiene videre.

Synnfjell hytteeierforening vil fortsette arbeidet med å skaffe økonomi til løypekjøring, ved hjelp av midler fra hytteeiere og sponsorer.

Dette vil ikke påvirke årets sesong, og vi vil ha på plass en ny organisasjon før neste sesong.