OA: Yrende påskeliv på Spåtind

Her har OA skrevet om Spåtind i påska (se vedlagt fil)!

Det var driftsleder Helge Loeng ved Spåtind som tipset oss om dette, og han har også skrevet følgende til oss:

Hei. Ser på hjemmesiden at vi som er medlemmer i Synnfjell Hytteeierforening skal gi noe av overskuddet til løypekjøring. Vil det si at løypemaskina på Spåtind vil få litt også?

Fikk masse tilbakemeldinger i påsken av andre medlemmer at de valgte å gå i løypene på Spåtind fordi vi valgte og ikke kjøre hver dag, og at da ble løypene faste og fine. Som kjent var det stabilt vær under påsken uten vind og nedbør og da fikk vi ros for ikke å ha kjørt hver dag. Bare et lite innspill:)

Helge Loeng(medlem)

Om du som hytteeier ønsker å bidra økonomisk, så les hvordan her: Skiheis – Spåtind Fjellstue (spatind.no)
Det ble 5. juni avholdt årsmøte i Synnfjell løypelag. Se informasjon i vedlegg.
Vil du bidra til å støtte bygging av ny skiheis i Synfjellet. Les mer om prosjektet og gi ditt bidrag her: https://www.spleis.no/project/374296