Oppdatering fra Synnfjelløypene

Oppdatering av løypene våre, da har vi fått kjørt gjennom med store maskina, litt lite snø og litt smalt enkelte steder.

Tror det ble bra og været har vært fantastisk og samme er spådd i morgen, virker som det er mange som har ankommet hyttene i fjellet også.

Snakket med noen i dag som spurte om Skjervangsfjellet var kjørt men jeg hørte feil og bekreftet dette men det var Skjervangsrunden som jeg har kjørt, beklager dette !

Skjervangsfjellet blir nok kjørt etterhvert men her må vi ha litt mere snø eller drev snø så vi får fyllt noen steinrøyser først.

Synes vi har fått til et bra løypenett tross frostfri bakke og ikke altfor mye snø.

Vi vil vedlikeholde løypene gjennom romjula ved behov.

Beklager for hundekjøring(spann) mellom Lenningen, Lundsætra og Oppsjøen, her blir det oppkjørt og ødelagt skisporene i svinger, men vi har prøvd div tiltak før, for å unngå dette men har ikke lykkes, synes dette er litt ergerlig da vi legger mye i å ha fine løyper.

Ønsker alle en flott julehøytid i fjelle vårt, og håper mange nyter godt av de løypene vi har fått laget.

Oppdatering kommer etterhvert.