Oppførsel på miljøstasjonen

Synnfjell Hytteeierforening

|

Vi har mange engasjerte og fornuftige medlemmer. BRA! Her er en som vil kommentere hvordan noen oppfører seg på miljøstasjonen. Vi håper de det gjelder lærer av dette.


Hei Tor

Når det gjelder søppel utenfor containerne så er det kun latskap. Reiste selv ned fra påskefjellet 2. påskedag og da var det god plass i flere containere.

Man må gidde å ta de vanlige bæreposene ut av sort-sekkene som man transporterer søppel i.

Vi hadde samme problem da containerne sto langs veien. En begynner å sette utenfor,  så henger mange seg på. De gidder ikke å sjekke om det er plass.

Vi må sammen ta ansvar og alle brukere av miljøstasjonen må kunne rydde opp sin egen søppel. Vi får håpe at vi unngår slike scener i fremtiden.

Mvh
Ronny Maasø

Skjermbilde-2022-12-08-kl.-09.44.23
Dette gir gode ekstra tusenlapper i tilskudd som går til skiløyper. Vi oppfordrer fortsatt alle som ønsker å bruke løypene til å velge Synnfjell hytteeierforening som grasrotmottaker hos Norsk Tipping.
Synnfjell
Formannskapet behandlet i møte 28. november budsjett for 2023. Det var forslått høy økning i VA kostnadene for hytteeiere i Synnfjell øst. Dette ble vedtatt av Formannskapet og skal endelig...
Varmepumpe
Strømprisene har vært et hett tema i hele 2022. Så lenge de fleste statlige støtteordningene ikke omfatter fritidsboliger, går mange hytteeiere en usikker vinter i møte. Selv om det tidvis...