Påskebrev fra medlem Gro

Påsken 2017 startet med lite snø, men som bestilt kom det påfyll, og skirenn ble det langfredag. Synnfjellporten arrangerte, og det var natursti og morsomme poster. Saft og gløgg ble servert underveis.

Ved innkomsten fikk vi velge premier. Supert at noen bruker tid og vilje til å skape hygge for oss som er i fjellet. Tusen takk til Jessica med familie og stab som gjorde dette til en opplevelse for store og små.

Sender med bilde av Simen, Tuva, Sondre Rune og Per Arne som her har fullført post tre.

Hilsen Gro