Positiv tilbakemelding

Hyggelig med positive meldinger fra medlemmer:

En uforbeholden ros for en fantasisk fin hjemmeside. Selv om vi er spredt ut over det ganske land føler jeg at vi får en veldig fin oppdatering om alt som skjer i vårt kjære fjellområde. Selv med fire måneder i utlandet, kunne vi følge med på alt som skjedde her oppe. Tusen takk!!!

Bildereportasjene er suverene!!!!!!!!!!!!

Ikke minst fra sist søndag som var en fin dag, men litt for mye vind for de helt store utflukter.

Kjempehonnør til «løypemannskapet». Nye «trikkeskinner» hver dag!!!!!!!!!!!! -:))))

Per-Otto Vestheim

Om du som hytteeier ønsker å bidra økonomisk, så les hvordan her: Skiheis – Spåtind Fjellstue (spatind.no)
Det ble 5. juni avholdt årsmøte i Synnfjell løypelag. Se informasjon i vedlegg.
Vil du bidra til å støtte bygging av ny skiheis i Synfjellet. Les mer om prosjektet og gi ditt bidrag her: https://www.spleis.no/project/374296