Program Spåtind Sport Hotel våren 2013

Vi har i kveld fått epost fra Maj Elin, der hun blant annet skriver:
«Hei, hei –  fantastisk vinter ute – puddersnø i bakken, minus fire grader, sol og nykjørte langrennsløyper!! Og snart vinterferie!

Vi har laget til en spennende vår, i håp om å trekke mange sprekinger til fjells som også vil kose seg på kveldstid.

Se programmet i vedlagt fil!

Vi håper på hjelp til å få spredd budskapet så mye som mulig! Spesielt 23. februar, lørdagen som ligger tett på i tid – med Kjell Elvis – håper vi på mange deltakere, i tillegg til alle de feststemte gjestene som alt er booket inn!

Oppland Arbeiderblad planlegger å lage lørdagsportrettet på Kjell Elvis når han er på Spåtind.

Takk for hjelpa til å få programmet videresendt i cyberspace!»

Se vedlagt referat fra årsmøtet 28. mars 2024 på Spåtind fjellhotel
Vi har nå hatt møte i løypelaget og med Synnfjell maskin. Status på økonomi er at budsjettet for løypekjøring på 1,5 MNOK er brukt opp med kjøringen vi har hatt...