Romjulsbilder

Synnfjell Hytteeierforening

|

Mange har feiret jul i sine hytter, og sannsynligvis enda flere vil feire nyttår her oppe.

Vi har tatt en del bilder i romjulen, og legger her ut et lite utvalg slik at de som ikke har vært her kan få et lite inntrykk av hvor fantastisk det har vært. Denne gangen kommer bildene som to pdf-filer (se vedlegg), og kvaliteten er redusert, da de er ganske mye forminsket.

Fjerde juledag var flere av oss i styret oppe på hotellet for å teste lunsjen. Det var de to hotelleierne som smilende serverte oss, og som samtidig kunne fortelle litt om livet der oppe. Det meste virket positivt. Fredrik var meget glad for at den nyinnkjøpte spormaskinen samme dag var tilbake fra en omfattende reparasjon.

Vi kan absolutt anbefale lunsjen, som besto av tre deler. Svært billig var det også, synes vi. Her ser dere Tor Hermansen spise desserten. Vi har fått tillatelse til å legge ut dette bildet, og samtidig fortelle at Tor etter forholdene har det bra etter at han mistet sin kjære kone Liv rett før jul. Han mener også at han snart er klar igjen for arbeid i foreningen. Det er vi andre svært glad for.

Synnfjell Fallback2
Se vedlagt referat fra årsmøtet 28. mars 2024 på Spåtind fjellhotel
Synnfjell Fallback2
Vi har nå hatt møte i løypelaget og med Synnfjell maskin. Status på økonomi er at budsjettet for løypekjøring på 1,5 MNOK er brukt opp med kjøringen vi har hatt...
Synnfjell Fallback2
Hytteeierforeningen har ved flere anledninger sendt kommunen innspill på det høye kostnadsnivået på VA avgifter i Nordre Land kommune. I fremtidige planer for VA har det vært meget store investeringer....