Rot på miljøstasjonen

Synnfjell Hytteeierforening

|

Mange er forståelig nok opptatt av hva som skjer på Miljøstasjonen. Det er veldig bra at den er etablert, men den fungerer sannsynligvis ikke etter intensjonene ennå.

Vi mener mange av hytteeierne ikke kaster søppelet sitt slik det bør gjøres, og kanskje de som henter søppelet bør rydde opp bedre. Her er vi litt på usikker grunn da vi ikke kjenner kontrakten, men vi synes vel kommunen bør ta tak i dette. Det er synd om kameraovervåking blir nødvendig. Vi håper alle tar sitt ansvar i forbindelse med denne saken.

Vi har fått oversendt noen bilder (bildene 1-3 i bildeserien) av en fortvilet hytteeier, og han skriver blant annet:

«Jeg har hytta som ligger rett opp i fra gjennvinningsanlegget og i helgen var det masse kråker som fløy rundt og lagde masse leven.Når jeg var å skulle kaste søppel på søndag, så satt det ca 8-10 kråker og hakket søppel. Fint om du kunne skrive litt om dette på siden. PS det var mange containere som hadde plass. Det virker som om noen bare tar den første og beste. Er denne full, så titter de ikke i de andre containerne.»

Tor Hermansen var oppe ved Miljøstasjonen i går, og tok bilder (bildene 4-6 i bildeserien) der ca klokken 1700 etter tømming. Skal det se slik ut rett etter tømmingen? Skal madrassen som har ligget der lenge, fortsatt ligge der? Hva med vedkommende som kastet den? Skal den bare legges direkte på bakken?

Vi håper ansvarlige myndigheter tar tak i dette, og forutsetter i alle fall at våre medlemmer behandler søppel på riktig måte.

Synnfjell Fallback2
Synnfjell hytteeierforening arrangerer dugnad lørdag  30. september og lørdag 7. oktober. Oppmøte på Synnfjellporten 14.30 begge dager. Vi satser på godt oppmøte, og ber alle ta med seg nødvendig utstyr...
Synnfjell Fallback2
Ekstraordinaært årsmøte ble avholdt 29. august.Protokoll fra årsmøtet kan lastes ned/åpnes ved å klikke på lenken under:   Protokoll ekstraordinært årsmøte SHF 2023-08-29 signert Synnfjell maskin er ny leverandør for løypekjøring.Her...
Synnfjell Fallback2
Teamslenke til møtet er sendt ut til betalende medlemmer 23.08. Dersom du er medlem og ikke har mottatt denne – ta kontakt med Styret på post@synnfjellhytteeierforening.no Status fra styrets arbeid...