Savnet person – Fortsatt aktuelt med tips fra hytteeiere i området

Synnfjell Hytteeierforening

|

Oppdatert status pr 14.08.2017:

Politiet har mottatt tips om at savnede muligens er observert ved Klevmosetra i helgen. Politiet ber alle hytteeiere om å se etter om det mangler eiendeler fra hytta eller tomten. Det kan være et par sko, en kniv, eller andre små gjenstander.Området mellom Synna og Dokkfløydammen er spesielt aktuelt.Dersom du mener noe er blitt borte, eller ser en person som kan ligne den savnede, må du ikke nøle med å kontakte politiet på tlf 02800.

 

Opprinnelig sak 31.05.2017

Han er mulig observert ved Spåtind i Nordre Land kommune 14. mai – politiet ber personer som var i området om å ta kontakt med dem, de kan ha opplysninger som kan hjelpe politiet videre. Ring 02800.

Pressemelding fra politiet 30. mai:
«Status 30.5.17: Nye opplysninger om savnede Stig Ingar Evje – Spåtind

Onsdag den 3.5.17 kl 0545 forsvant Stig Ingar Evje fra hytta si ved Natrudstilen ved Sjusjøen i Ringsaker kommune. Politiet har sammen med frivillige organisasjoner og Forsvaret søkt i nærområdene i Ringsakerfjellet uten at savnede ble funnet. I tillegg har venner og bekjente av Stig Ingar gjennomført en privat leteaksjon i området.

Disse leteaksjonen har sålangt ikke ført frem. Det er mottatt en rekke tips i saken som har blitt sjekket ut.

Savnede er godt trent og kan bevege seg over store områder. Han kan være i en noe forvirret situasjon og ikke i stand til å gjøre rede for seg eller opptre rasjonelt.

En observasjon knytter seg til området Spåtind i Nordre Land kommune. Søndag den 14.05.17 ble det gjort observasjoner på en mann som er veldig lik savnede Stig Ingar Evje. Det vil bli fulgt opp videre og vi ønsker at personer som var i området tar kontakt med oss, de kan ha opplysninger som kan hjelpe oss videre.

Politiet ber om fortsatt hjelp fra publikum, slik at vi kan få inn mer opplysninger om savnede. Da Stig Ingar forsvant var han ikledd mørkgrå vindstopper-jakke, svart friluftbukse og fjellsko/vintersko. Evje er 170 cm. Han kan ha en del mer skjeggvekst enn det som er vist på vedlagte bilder.

Har du sett savnede Stig Ingar eller har informasjon om han, ta kontakt med politiet på tlf
02 800

Synnfjell Fallback2
Det ble 5. juni avholdt årsmøte i Synnfjell løypelag. Se informasjon i vedlegg.
Synnfjell Fallback2
Vil du bidra til å støtte bygging av ny skiheis i Synfjellet. Les mer om prosjektet og gi ditt bidrag her: https://www.spleis.no/project/374296