Spåtindtoppen et attraktivt mål i disse varme sommerdagene!

Synnfjell Hytteeierforening

|

I disse svært høye sommertemperaturer godt over 20 pluss har det vært en stadig strøm av små og store, pluss firbente som har funnet veien dit opp.

Jeg skal forsøke å beskrive min egen, og min yngste sønn Pål sin tur fra hytta på Krokhølen mandag 22. juli. Pål hadde et klart ønske om å markere sin 49 års fødselsdag sammen med meg der oppe.

Toppen ble nådd 1345, og 1430 startet hjemturen. 45 minutter i stekende solvarme sammen med mange, mange andre. Fra toppen skuet vi ned på turgåere som var på vei opp dit fra nær sagt alle kanter. Hugulia, Lenningen, Slugulia, Gråberget, Svinningsætra, Åssætra, Nordrumsætra, Storslåtte, Krokhølen for å nevne noen.

Der oppe på toppen var det grupper fra to til over ti i følge. Pål og jeg rakk akkurat tidsnok tilbake til hytta for å se andre omgang av kvinnelandslagene Spania-Norge, hvor vi toppet dagens opplevelser med seier til Norge 3-1.

Synnfjell Fallback2
Om du som hytteeier ønsker å bidra økonomisk, så les hvordan her: Skiheis – Spåtind Fjellstue (spatind.no)
Synnfjell Fallback2
Det ble 5. juni avholdt årsmøte i Synnfjell løypelag. Se informasjon i vedlegg.
Synnfjell Fallback2
Vil du bidra til å støtte bygging av ny skiheis i Synfjellet. Les mer om prosjektet og gi ditt bidrag her: https://www.spleis.no/project/374296