Stemmer OAs oppslag med virkeligheten?

Synnfjell Hytteeierforening

|

Flere har ment at det siste oppslaget vi la ut fra Oppland Arbeiderblad ikke helt stemmer med virkeligheten. Det bør modifiseres litt. Fra vårt medlem Morten Grande har vi fått følgende kommentar:

«Hei

Etter det som stod i OA om hytter i Synnfjellet skulle man tro det er bare store palass med vann og kloakk og bredbånd, men det er mange hytter som har bare strøm og mange som ikke har verken strøm eller vann.

Kjøpte selv hytte i Krokhølen høsten 2010, og den har ikke vann og kloakk, men strøm. Syntes det blir fremstilt litt feil for folk som ikke er kjent der oppe. Det er jo et fabelaktig område å ha hytte i, supre skiløyper og kjempeterreng sommertid.

Morten Grande»

Vi setter pris på medlemmenes engasjement!

Synnfjell Fallback2
Se vedlagt referat fra årsmøtet 28. mars 2024 på Spåtind fjellhotel
Synnfjell Fallback2
Vi har nå hatt møte i løypelaget og med Synnfjell maskin. Status på økonomi er at budsjettet for løypekjøring på 1,5 MNOK er brukt opp med kjøringen vi har hatt...
Synnfjell Fallback2
Hytteeierforeningen har ved flere anledninger sendt kommunen innspill på det høye kostnadsnivået på VA avgifter i Nordre Land kommune. I fremtidige planer for VA har det vært meget store investeringer....