Stort fremmøte ved åpning av Synnfjellporten

Synnfjell Hytteeierforening

|

Vi skal her presentere de første bildene fra den vellykkede åpningen av Synnfjellporten. Åpningen var kunngjort til kl. 1600, men allerede kl. 15.30 ankom de første på tunet utenfor.

En eksklusiv forhåndsavtale gjorde at vi kunne ta de første bilder inne i bygget 20 minutter før de ventende utenfor slapp inn. Her skal vi gi dere noen inntrykk av hva som ventet publikum få minutter før åpningen, samtidig som vi kan formidle de hektiske minuttene på kjøkkenet.

Vårt første bilde 1 knipset vi utenfor og vel innenfor med bildet 2 toalettdørene og bildet 3 som viser utsnitt av dametoalettet. På bilde 4 ser vi området for dagligvarebutikken med stativ for aktuelle aviser. Her på bilde 5 ved serveringsdisken står alt klart for å ta i mot de første som snart strømmer til.

Bilde 6 viser hallen med et velkomponert interiør og flislagt gulv. Like innenfor ligger peisestuen med blomsterpyntede spisebord i et lyst og luftige lokale klart for å tas i bruk bilde 7.

Bilde 8 viser trappen opp til puben med 30 sitteplasser. Så en titt innom kjøkkenet 17 minutter før maten skal stå klar. Smilende og med tydeligvis alt under full kontroll bilde 9 ser vi med ryggen til fra venstre Ann Kristin i full vigør med vaffelrøre og vaffeljern, videre Marte og Mette pluss Anne. Fire minutter etterpå og knapt 13 minutter til åpningen viser en smilende opplagt Jessica Koll at hun tydeligvis gleder seg til å servere de aller første gjestene bilde 10. 

Og endelig kan hun ønske alle velkommen der bla. deilige kaker og nystekte vafler bilde 11 venter gjestene. Det dannet seg fort en liten kø bilde 12. Og disse to bilde 13sikret seg de aller første vaflene. Inne i peisestuen har noen allerede benket seg rundt bordene bilde 14 mens de venter på at mat og drikke snart er på plass. Til slutt avrunder vi vårt besøk med nærværet av at en smilende og glad Kristian Koll blir gratulert av en ikke mindre blid ordfører Liv Solveig Alfstad  bilde 15.

Varmepumpe
Strømprisene har vært et hett tema i hele 2022. Så lenge de fleste statlige støtteordningene ikke omfatter fritidsboliger, går mange hytteeiere en usikker vinter i møte. Selv om det tidvis...
IMG_0577
Vann og avløp beregnes utfra selvkostprinsipp der abonnentene skal dekke kostnadene. Det er nå byggestopp i Synnfjell som medfører at det ikke blir inntekter for tilkobling av nye abonnenter. I...
324248184_1220474885548391_2453856685075522291_n
Synnfjelløypene kjører i morgen. Fortsatt er det løst i løypene, men begynner å fastne enkelte steder. Stadige påfyll av snø skaper utfordringer.Følg med på Skisporet.