Synnadalen Hytteeierforening klager på Synnfjellstugua

Synnfjell Hytteeierforening

|

Vi er gjort kjente med at den andre, noe eldre men mye mindre (vi har forlengst over 200 betalende medlemmer) hytteeierforeningen i vårt oppråde, Synnadalen Hytteeierforening har sendt en klage (se vedlagt fil) til Nordre Land kommune. Som dere ser omhandler den Synnfjellstugua.

Vi har lenge arbeidet for realisering av Synnfjellstugua, og har støttet arbeidet til Synnfjelløypene i denne saken, som i andre saker, på mange måter. Vi er positivt innstilt til både Synnfjellporten og Synnfjellstugua. Vi ønsker og tror at begge har livets rett, og at de begge sammen med god hotelldrift, og noe av norges beste skiløyper i tillegg til en brukbar alpinbakke, vil i enda større grad glede våre medlemmer og de som er her oppe på besøk.

Som i alle andre saker ønsker vi gjerne kommentarer fra våre medlemmer på vårt arbeid, gjerne med veiledning og ønsker om prioriteringer, og om veien videre for vårt fantastiske fjellområde. Sammen bør vi klare å gjøre området vårt til et fristed der alle trives og har aktivitetsmuligheter i tillegg til møteplasser.

5E465724-65C7-4C67-B6FF-72CFB8EC9B38_1_201_a
Dato: Skjærtorsdag 6. april 2023  Tidspunkt: kl 1000 (Møt i god tid for registrering)  Sted: Synnfjellporten 
IMG_0921
Vil du gjøre en innsats i styret for hytteeierforeningen? Det velges styre på årsmøtet 6. april. Valgkomitéen vil gjerne ha kontakt med deg hvis du er interessert i å gjøre...
IMG_0848
Dato: Skjærtorsdag 6. april 2023  Tidspunkt: kl 1000 (Møt i god tid for registrering)  Sted: Synnfjellporten  Saker: Åpning av møtet  Dagsorden for årsmøtet ifølge vedtektene:  1. Styrets årsberetning  2. Styrets...