Synnfjellporten åpner

Synnfjell Hytteeierforening

|

Fra senhøsten 2011 til årets ettervinter og frem til de siste dager har vi alle sett at det har vært hektisk aktivitet langs Synnfjellveien like nord for Miljøstasjonen. Her ligger nå Synnfjellporten ferdig med sitt flotte kobberbeslåtte klokketårn med gårdsklokka fra Koll over det spirende grønne torvtaket som en innbydende ramme rundt praktbygget som huser et servicested med en liten kolonial, kafe, middagsservering, selskapslokaler og bar med alle rettigheter.
Endelig får vi nå et etterlengtet serveringssted ikke minst også for oss hytteeiere i Synndalen. Åpningsdagen får alle fremmøtte servert gratis kaker og kaffe.

Vi anbefaler alle våre godt over 200 medlemmer til å støtte opp om det familien Koll nå har fått realisert samtidig som Synnfjell Hytteeierforening sender sine gratulasjoner med de beste ønsker for fremtiden.

Vi håper å komme med bilder fra både utsiden og innsiden etter hvert.

NB! I skrivende stund får vi opplyst at Synnfjellporten dessverre må begynne driften uten bankterminal. Ordinær betalingsterminal kommer på plass først i neste uke.

Synnfjell Fallback2
Se vedlagt referat fra årsmøtet 28. mars 2024 på Spåtind fjellhotel
Synnfjell Fallback2
Vi har nå hatt møte i løypelaget og med Synnfjell maskin. Status på økonomi er at budsjettet for løypekjøring på 1,5 MNOK er brukt opp med kjøringen vi har hatt...