Synnfjellspor Løypelag

Synnfjell Hytteeierforening

|

Som mange nå kjenner til, arbeides det svært aktivt for å danne Synnfjellspor Løypelag. Hytteeiere spredt over hele dalen melder seg inn i løypelaget, og det ser vi som svært positivt. Det kommer også mange positive tilbakemeldinger ved mange av innmeldingene.

Medlemsavgiften vil for alle være kr 1 500,- og de som betaler via SØAS, den såkalte «tusenlappen» som det siste året ble indeksregulert, skal betale til løypelaget forskjellen mellom det som betales inn til SØAS og kr 1 500,-.
Interimsstyret i det nye løypelaget ser det som helt nødvendig at hytteeierne tar styringen for å skaffe gode løyper i år og i framtiden, og at de har svært gode forbindelser til Kommunen, grunneierlag, Synnfjelløypene som har kontrakten på løypekjøringen i alle fall de nærmeste fem årene, Synnfjell Sport Hotel, Synnfjellporten og sponsorene.
Den største utfordringen nå er å få informasjonen om det nye løypelaget ut til alle hytteeiere i dalen. Uten innbetalinger fra store deler av hytteeierne i vårt område, vil det bli vanskelig å få produsert de løyper som de fleste ønsker seg.

På oppfordring fra Synnfjellspor Løypelag ber vi deg vennligst om å sjekke at naboen er informert om det som nå skjer i vårt område.
Sammen skal vi få til dette!

Synnfjell Fallback2
Synnfjell hytteeierforening arrangerer dugnad lørdag  30. september og lørdag 7. oktober. Oppmøte på Synnfjellporten 14.30 begge dager. Vi satser på godt oppmøte, og ber alle ta med seg nødvendig utstyr...
Synnfjell Fallback2
Ekstraordinaært årsmøte ble avholdt 29. august.Protokoll fra årsmøtet kan lastes ned/åpnes ved å klikke på lenken under:   Protokoll ekstraordinært årsmøte SHF 2023-08-29 signert Synnfjell maskin er ny leverandør for løypekjøring.Her...
Synnfjell Fallback2
Teamslenke til møtet er sendt ut til betalende medlemmer 23.08. Dersom du er medlem og ikke har mottatt denne – ta kontakt med Styret på post@synnfjellhytteeierforening.no Status fra styrets arbeid...