Synnfjellvegen og kjøreforhold

Synnfjell Hytteeierforening

|

Til Ordføreren i Nordre Land.

 

Jeg er en av de heldige som har hytte i vakre Synnfjellet. Her tilbringer familien så mange dager som mulig i løpet av  året. Stedet har vært i familiens eie i snart seksti år.

Etter at vi erstattet den gamle hytta med en ny for sju år siden bruker vi stedet enda oftere.

 

 

Det er bare en hake ved å ta turen hit opp – det er veiene vinterstid. Fra Dokka og opp er det svært sporete og farlig glatt. Ja, jeg vet – vi skal alltid avpasse farten etter forholdene, men spenningen med om vi kommer trygt opp og ned er ikke god å kjenne på.

 

Min bønn til deg og kommunen er: Vær så snill – bruk noen av pengene vi betaler i eiendomsskatt  til å få sand eller  salt på veiene. Her er det snakk om trafikksikkerhet og trygge kjøreforhold. Jeg tenker på de fastboende som må finne seg i holkekjøring for å komme til skole, barnehage, jobb eller andre nødvendige ærend. Vi kan velge om vi vil kjøre til fjells. De fastboende har ingen valg.

 

Ønsker deg et riktig godt nytt år med håp om tryggere veier.

 

Mvh Gro Odde- hytteeier Krokhølen

Varmepumpe
Strømprisene har vært et hett tema i hele 2022. Så lenge de fleste statlige støtteordningene ikke omfatter fritidsboliger, går mange hytteeiere en usikker vinter i møte. Selv om det tidvis...
IMG_0577
Vann og avløp beregnes utfra selvkostprinsipp der abonnentene skal dekke kostnadene. Det er nå byggestopp i Synnfjell som medfører at det ikke blir inntekter for tilkobling av nye abonnenter. I...
324248184_1220474885548391_2453856685075522291_n
Synnfjelløypene kjører i morgen. Fortsatt er det løst i løypene, men begynner å fastne enkelte steder. Stadige påfyll av snø skaper utfordringer.Følg med på Skisporet.