Torpa Idrettslag med sine samarbeidspartnere gis full honnør for flott gjennomføring av MUSH Synnfjell!

Synnfjell Hytteeierforening

|

Vi var til stede drøyt to timer før start og kunne straks konstatere at det ville bli en publikumssuksess. Folk strømmet til. Bilkøene var sammenhengende fra parkeringsplassen ved Røde Kors hytta og de sist ankomne måtte parkere nærmere tre km syd for hotellet. Et forsiktig anslag tyder på at det var mellom 600-800 tilskuere.

Alt tyder på at det har vært meget krevende i den dype og tunge løssnøen i de drøyt 200 kilometere frem til mål. Søndag ettermiddag hvor dette legges ut har vi ved hjelp av nettstedet sjekkpunktet.no hele resultatlisten etter målgang. Nettstedet anbefales som en flott informasjon av hva som skjedde før, under og etter løpet.

Her presenterer vi de 7 første i mål: (det henvises til linken for fullstendig resultatliste)
1. Ola Brennodden Sunde, 20 timer, 56 minutter med målgang kl. 0956.
2. Kjell Brennodden + 21 minutter.
3. Birgitte Næss Wærner, Nord-Torpa + 35 minutter.
4. Ketil Reitan + 45 minutter.
5. Lars Monsen + 47 minutter.
6. Bjørnar Andersen + 53 minutter.
7. Petter Jahnsen + 54 minutter.

Se billedserien nedenfor:

Skjermbilde-2022-12-08-kl.-09.44.23
Dette gir gode ekstra tusenlapper i tilskudd som går til skiløyper. Vi oppfordrer fortsatt alle som ønsker å bruke løypene til å velge Synnfjell hytteeierforening som grasrotmottaker hos Norsk Tipping.
Synnfjell
Formannskapet behandlet i møte 28. november budsjett for 2023. Det var forslått høy økning i VA kostnadene for hytteeiere i Synnfjell øst. Dette ble vedtatt av Formannskapet og skal endelig...
Varmepumpe
Strømprisene har vært et hett tema i hele 2022. Så lenge de fleste statlige støtteordningene ikke omfatter fritidsboliger, går mange hytteeiere en usikker vinter i møte. Selv om det tidvis...