Tour de Synnfjell

Synnfjell Hytteeierforening

|

Fra Arnstein Klemoen:

Ønsker å informere dere om årets Tour de Synnfjell. I år har vi også en trim (aktivklasse) der alle som ønsker å ta utfordringen kan stille, enten i alle tre arrangementene eller kanskje bare ett. Det er idrettslagene rundt Synnfjellet  Torpa IL, Torpa Ski, Vest-Torpa UL, Etnedal skilag og Team Synnfjell som gjennom selskapet Synnfjell arrangementer SA står bak årets arrangement. Arrangementet som går over 3 dager og gir utfordringer av forskjellig karakter.

  • På fredag starter det opp med en kort konkurranse på rulleski skøyting eller klassisk i Bruflat.
  • Lørdag er det motbakkeløp som i år er flyttet fra Lenningen til Gamlestølen (ca 20 min kjøring fra Joker Torpa). Vi har gjort dette for å få til et mer komplett motbakkeløp der det er 540 meter stigning på 5,6 km opp til Spåtind.  Kjell Bergum har i år også nyåpnet fjellstua på Gamlestølen som er vel verd et besøk.
  • Tredje dagen er det triathlon (klassisk rulleski, sykkel, løping) som går fra skytterhuset og saga nede i Torpa og avsluttes oppe ved hotellet. Det har kommet flere ønsker om at vi skulle ha en trimklasse i denne utfordrene konkurransen og løypa, det har  vi gjort og det er allerede flere som har varslet at de ønsker å stille i denne Aktivklassen.

Håpet at mange tar utfordringen og setter av denne helga til en aktiv hyttehelg i Synnfjellet og dette er faktisk et unikt arrangement som det er bare vi i Synnfjellet som har. Som før vil mange av landets beste skiløper stille i disse konkurransene og som en kuriositet kan det nevnes at hvert eneste år siden den første konkurransen i TdS i 2006, bortsett fra i 2012,  har en av vinnerene i juniorklassen blitt juniorverdensmester på ski året etter!

Både Spåtind og Synnfjellporten vi lage til serveringstilbud denne helga, så da er middagen også i boks.

Fortløpende info blir gitt på http://teamsynnfjell.no og påmelding http://etnedalskilag.no.

Synnfjell Fallback2
Se vedlagt referat fra årsmøtet 28. mars 2024 på Spåtind fjellhotel
Synnfjell Fallback2
Vi har nå hatt møte i løypelaget og med Synnfjell maskin. Status på økonomi er at budsjettet for løypekjøring på 1,5 MNOK er brukt opp med kjøringen vi har hatt...
Synnfjell Fallback2
Hytteeierforeningen har ved flere anledninger sendt kommunen innspill på det høye kostnadsnivået på VA avgifter i Nordre Land kommune. I fremtidige planer for VA har det vært meget store investeringer....