Tour de Synnfjell

Synnfjell Hytteeierforening

|

Fra Arnstein Klemoen:

Ønsker å informere dere om årets Tour de Synnfjell. I år har vi også en trim (aktivklasse) der alle som ønsker å ta utfordringen kan stille, enten i alle tre arrangementene eller kanskje bare ett. Det er idrettslagene rundt Synnfjellet  Torpa IL, Torpa Ski, Vest-Torpa UL, Etnedal skilag og Team Synnfjell som gjennom selskapet Synnfjell arrangementer SA står bak årets arrangement. Arrangementet som går over 3 dager og gir utfordringer av forskjellig karakter.

  • På fredag starter det opp med en kort konkurranse på rulleski skøyting eller klassisk i Bruflat.
  • Lørdag er det motbakkeløp som i år er flyttet fra Lenningen til Gamlestølen (ca 20 min kjøring fra Joker Torpa). Vi har gjort dette for å få til et mer komplett motbakkeløp der det er 540 meter stigning på 5,6 km opp til Spåtind.  Kjell Bergum har i år også nyåpnet fjellstua på Gamlestølen som er vel verd et besøk.
  • Tredje dagen er det triathlon (klassisk rulleski, sykkel, løping) som går fra skytterhuset og saga nede i Torpa og avsluttes oppe ved hotellet. Det har kommet flere ønsker om at vi skulle ha en trimklasse i denne utfordrene konkurransen og løypa, det har  vi gjort og det er allerede flere som har varslet at de ønsker å stille i denne Aktivklassen.

Håpet at mange tar utfordringen og setter av denne helga til en aktiv hyttehelg i Synnfjellet og dette er faktisk et unikt arrangement som det er bare vi i Synnfjellet som har. Som før vil mange av landets beste skiløper stille i disse konkurransene og som en kuriositet kan det nevnes at hvert eneste år siden den første konkurransen i TdS i 2006, bortsett fra i 2012,  har en av vinnerene i juniorklassen blitt juniorverdensmester på ski året etter!

Både Spåtind og Synnfjellporten vi lage til serveringstilbud denne helga, så da er middagen også i boks.

Fortløpende info blir gitt på http://teamsynnfjell.no og påmelding http://etnedalskilag.no.

Varmepumpe
Strømprisene har vært et hett tema i hele 2022. Så lenge de fleste statlige støtteordningene ikke omfatter fritidsboliger, går mange hytteeiere en usikker vinter i møte. Selv om det tidvis...
IMG_0577
Vann og avløp beregnes utfra selvkostprinsipp der abonnentene skal dekke kostnadene. Det er nå byggestopp i Synnfjell som medfører at det ikke blir inntekter for tilkobling av nye abonnenter. I...
324248184_1220474885548391_2453856685075522291_n
Synnfjelløypene kjører i morgen. Fortsatt er det løst i løypene, men begynner å fastne enkelte steder. Stadige påfyll av snø skaper utfordringer.Følg med på Skisporet.