Tour de Synnfjell

Synnfjell Hytteeierforening

|

Hei. Vi vil få minne om Tour de Synfjell 2013 fra 28. – 30.juni. Det hele starter med rulleskikonkurranse i Etnedal fredag kveld (fristil med unntak av aktive K/M –/+ 40 år som går klassisk), motbakkeløpet Spåtind opp fra Gamlestølen lørdag (litt over 8 km) og triathlon (klassisk rulleski – sykkel – løp) søndag i Torpa med målgang ved Spåtind høyfjellshotell. Fine sammenlagtpremier, men også mulig å være med på ett eller to arrangement.

For å sjå mer om Tour de Synfjell gå til http://teamsynnfjell.no, til facebooksiden Tour de Synnfjell 2013, eller http://etnedalskilag.no.

Om du ikke vil delta i konkurransene denne gang, vil det være trivelig om mange også kommer for å følge løperne fra “sidelinja”.
Velkommen !
Mvh for arr.klubbene,
Magne H

I forbindelse med Tour de Synnfjell som arrangeres i helga,
vil det også bli arrangert et kort terrengløp for barn på søndag.
Påmelding fra kl. 11.00 i Grautbua. Start kl. 12.00.
Gratis påmelding og premier til alle!
Arr.: Synnfjell Arrangement

Synnfjell Fallback2
Se vedlagt referat fra årsmøtet 28. mars 2024 på Spåtind fjellhotel
Synnfjell Fallback2
Vi har nå hatt møte i løypelaget og med Synnfjell maskin. Status på økonomi er at budsjettet for løypekjøring på 1,5 MNOK er brukt opp med kjøringen vi har hatt...
Synnfjell Fallback2
Hytteeierforeningen har ved flere anledninger sendt kommunen innspill på det høye kostnadsnivået på VA avgifter i Nordre Land kommune. I fremtidige planer for VA har det vært meget store investeringer....