Webkameraet fungerer!

Synnfjell Hytteeierforening

|

Gårsdagen, lørdag 20. oktober, bør vel kalles en liten merkedag for Foreningen. Etter mange forsøk og omfattende testing, har nå Webkameragruppen, med litt ekstern hjelp fra Jørgen Brannstorph, og med ledelse, og den som utførte den siste avgjørende fysiske jobben, Ola Odde, endelig klart å vise oss bilder fra webkameraet som er plassert nær Krokhølen.

Det er han og Rune Karlsen (leder av kameragruppen) som har stått for henholdsvis kamera- og ruter-utstyr. Vi i styret er svært takknemlige for meget godt utført jobb. Bildene kom sent, men godt. Nå kan vi alle følge med på snøutviklingen i vårt kjære område.

De første bildene i går kunne se ut slik hovedbildet viser, men i dag har solen atter en gang gjestet Synnfjell.

Vi ser Høgkampen øverst. Er det noen som får lyst på en herlig skitur? Til høyre, midt på bildet, ser vi Strangsætra. Vi har satt opp kameraet slik at man normalt ikke kan se nærbilder av personer. Det er nemlig ikke tillatt slik vi har forstått det. Kameraet er nå satt opp til å vise et bilde hvert kvarter, men dette kan endres.

Styret er begeistret, og vi satser på at dere også liker det dere ser! Hjertelig takk til webkameragruppen!

Synnfjell Fallback2
Se vedlagt referat fra årsmøtet 28. mars 2024 på Spåtind fjellhotel
Synnfjell Fallback2
Vi har nå hatt møte i løypelaget og med Synnfjell maskin. Status på økonomi er at budsjettet for løypekjøring på 1,5 MNOK er brukt opp med kjøringen vi har hatt...
Synnfjell Fallback2
Hytteeierforeningen har ved flere anledninger sendt kommunen innspill på det høye kostnadsnivået på VA avgifter i Nordre Land kommune. I fremtidige planer for VA har det vært meget store investeringer....