Nye løyper, men mye søppel

Synnfjell Hytteeierforening

|

Ganske riktig; Monsteret fra Synnfjelløypene hadde vært og ryddet opp i sporene i god tid før sola dukket opp. Vi gikk Sæterrunden (se bilder i vedlagt pdf) og på turen spurte vi oss om det i hele Norge finnes bedre rundløype med to gode klassiske spor med bredt og godt skøytespor i midten, der vi kan se hvite fjell og gå i underkant av to mil? Finnes det noen som kan utfordre oss?

Da vi var nesten tilbake fra turen, møtte vi henne som hadde tatt bilde av Lars Monsen i går. Hun hadde vært innom Synnfjellporten og kjøpt kaffe og vafler, og hun brukte telefonen også i dag, denne gang for å dokumenter hvor mye god mat de hadde på Synnfjellporten (se bilder i vedlagt pdf), for senere kunne hun vise oss alt hun kunne ha spist, med bilde av kokk og driftsleder til slutt.

På tur ned fra fjellet stakk vi innom her for å kaste helgas søppel. Det ble en skuffelse. Om dere ser nøye på de vedlagte bildene som ble tatt, finner dere ut at det ikke bare var hytteeierne som hadde dummet seg ut.

Synnfjell Fallback2
Se vedlagt referat fra årsmøtet 28. mars 2024 på Spåtind fjellhotel
Synnfjell Fallback2
Vi har nå hatt møte i løypelaget og med Synnfjell maskin. Status på økonomi er at budsjettet for løypekjøring på 1,5 MNOK er brukt opp med kjøringen vi har hatt...
Synnfjell Fallback2
Hytteeierforeningen har ved flere anledninger sendt kommunen innspill på det høye kostnadsnivået på VA avgifter i Nordre Land kommune. I fremtidige planer for VA har det vært meget store investeringer....