Dugnadsarbeidet i gang, skiløyper får flott merking

Synnfjell Hytteeierforening

|

Dette er det første samarbeidet mellom Synnfjell Hytteierforening, Næringhagen på Dokka, grunneiere og Synnfjellspor Løypelag.


Skilting av skiløyper med  turistforenings standard skilt vil gi alle gjester, og hytteeiere en bedre opplevelse av Synnfjellet . Vi har også valgt fargegoder på skiltene slik at familier med barn kan velge riktig løype og få en fin opplevelse.

VI har denne helgen startet dugnadsarbeidet som vil foregå gjennom flere helger frem til jul. Vi arbeider videre med kart og informasjonstavler som vil komme senere. Vi håper også å få startet sommer skilting av stier og veier til neste år.

Dette er starten på en ny tid for Synnfjell Øst hvor samarbeid og utvikling av flotte opplevelser vil stå i sentrum.

Bli med i dugnadsgjengen fremover ved å sende oss en email på post@synnfjellhytteierforening.no. 


Espen Halvorsen
Leder
Synnfjell Hytteeierforening
Varmepumpe
Strømprisene har vært et hett tema i hele 2022. Så lenge de fleste statlige støtteordningene ikke omfatter fritidsboliger, går mange hytteeiere en usikker vinter i møte. Selv om det tidvis...
IMG_0577
Vann og avløp beregnes utfra selvkostprinsipp der abonnentene skal dekke kostnadene. Det er nå byggestopp i Synnfjell som medfører at det ikke blir inntekter for tilkobling av nye abonnenter. I...
324248184_1220474885548391_2453856685075522291_n
Synnfjelløypene kjører i morgen. Fortsatt er det løst i løypene, men begynner å fastne enkelte steder. Stadige påfyll av snø skaper utfordringer.Følg med på Skisporet.