Eiendomsskatt

Synnfjell Hytteeierforening

|

Da noen av oss kjøpte tomt/hytte her oppe fikk vi fra selger beskjed om at her var det ingen eiendomsskatt. Som kjent vil nevnte skatt, etter det vi forstår, bli innført i 2013. Det tar vi til etterretning.

Noen har imidlertid fortalt oss at politikere har vært inne på tanken om å «tilbakeføre» noe av eiendomsskatten til oss her oppe, for eksempel ved å støtte Synnfjelløypene som blant annet gir oss supre skispor, til glede både for oss og lokalbefolkningen som ikke har hytte her oppe. Vi i hytteforeningen mener det er en god tanke.

Hvordan kan vi påvirke politikerne til å ta en slik fornuftig beslutning?

Skjermbilde-2022-12-08-kl.-09.44.23
Dette gir gode ekstra tusenlapper i tilskudd som går til skiløyper. Vi oppfordrer fortsatt alle som ønsker å bruke løypene til å velge Synnfjell hytteeierforening som grasrotmottaker hos Norsk Tipping.
Synnfjell
Formannskapet behandlet i møte 28. november budsjett for 2023. Det var forslått høy økning i VA kostnadene for hytteeiere i Synnfjell øst. Dette ble vedtatt av Formannskapet og skal endelig...
Varmepumpe
Strømprisene har vært et hett tema i hele 2022. Så lenge de fleste statlige støtteordningene ikke omfatter fritidsboliger, går mange hytteeiere en usikker vinter i møte. Selv om det tidvis...