Eiendomsskatt

Da noen av oss kjøpte tomt/hytte her oppe fikk vi fra selger beskjed om at her var det ingen eiendomsskatt. Som kjent vil nevnte skatt, etter det vi forstår, bli innført i 2013. Det tar vi til etterretning.

Noen har imidlertid fortalt oss at politikere har vært inne på tanken om å «tilbakeføre» noe av eiendomsskatten til oss her oppe, for eksempel ved å støtte Synnfjelløypene som blant annet gir oss supre skispor, til glede både for oss og lokalbefolkningen som ikke har hytte her oppe. Vi i hytteforeningen mener det er en god tanke.

Hvordan kan vi påvirke politikerne til å ta en slik fornuftig beslutning?

Om du som hytteeier ønsker å bidra økonomisk, så les hvordan her: Skiheis – Spåtind Fjellstue (spatind.no)
Det ble 5. juni avholdt årsmøte i Synnfjell løypelag. Se informasjon i vedlegg.
Vil du bidra til å støtte bygging av ny skiheis i Synfjellet. Les mer om prosjektet og gi ditt bidrag her: https://www.spleis.no/project/374296