Fjellfesten på Spåtind Sport Hotel

Synnfjell Hytteeierforening

|

Vi ønsker alle hytteeiere, utviklere, bygdefolk og andre besøkende velkommen til næringslivsinformasjon og sesongavslutning på Spåtind Sport Hotel 28. april – 1. mai 2017.
På lørdag vil du møte næringsliv, hytteutviklere, håndverkere, matprodusenter og andre som forteller litt om hva de kan tilby deg som hytteeier og innbygger i kommunen. Kvelden avsluttes med festbuffet og dans til levende musikk fra Valdresbandet Mø Tre.Vi håper på at folk vil være sammen med oss hele helgen.
Det vil foregå ulike aktiviteter i og rundt hotellet fra fredag til mandag. På fredag kveld vil Grautbua være oppe, og det er muligheter for å kjøpe pizza. Det er også mulighet for å bestille middag på hotellet for de som ønsker det. Alle hotellets
fasiliteter vil være tilgjengelig til meget fordelaktige priser. Vi arrangerer Quiz på kvelden med flotte premier.
På lørdag arrangeres Hyttemessen. Det vil være mulig å benytte seg av hotellets fasiliteter både ute og inne, og på kvelden håper vi alle blir med på middag og fest. På søndag og mandag vil det være mulighet til aktiviteter i bakken eller i løypene, og også da vil hotellets fasiliteter står til disposisjon for alle.
Du er hjertelig velkommen enten på dagsbesøk eller som gjest på hotellet. Booking gjøres direkte til hotellet eller på deres nettsider www.spatind.no.
For de som ikke ønsker å bo på hotellet, men vil være med på middag og fest lørdag kveld så er det bare å gi beskjed til hotellet på tlf. 611 19 506. Siste frist for å melde seg på middagen lørdag kveld er 24.april. Pris for middag og fest er kr. 595,-. For de som ønsker å bare delta på festen er covercharge kr. 200,-.
Program finner du på www.spatind.no eller www.spatind1414.no Der vil du også etterhvert finne liste på utstillere og deltakere på messa.
Skjermbilde-2023-05-05-kl.-10.36.18-1
Trippelen består av turorientering, sykling og «Synnfjellmila» (løp). Det vil bli medalje og premieutdeling i oktober for alle som har  fullført trippelen. Ulik vanskelighetsgrad etter alder og eget ønske –...
Skjermbilde 2023-05-02 kl. 20.12.45
Grunnet lavsesong, velger vi å holde stengt i en periode! Neste åpningsdag vil være til 17.maibuffet, og den dagen sammenfaller med Kr. Himmelfartsdag, noe som medfører åpent den helgen. Følg...
340223403_185358333850991_8021285945649287694_n
Det var skikkelig bra at det kom så mange på årsmøtet i dag! Og ekstra hyggelig med stort engasjement rundt forskjellige temaer. Det var positivt at ordføreren stilte opp, slik...