Fjellfesten på Spåtind Sport Hotel

Synnfjell Hytteeierforening

|

Vi ønsker alle hytteeiere, utviklere, bygdefolk og andre besøkende velkommen til næringslivsinformasjon og sesongavslutning på Spåtind Sport Hotel 28. april – 1. mai 2017.
På lørdag vil du møte næringsliv, hytteutviklere, håndverkere, matprodusenter og andre som forteller litt om hva de kan tilby deg som hytteeier og innbygger i kommunen. Kvelden avsluttes med festbuffet og dans til levende musikk fra Valdresbandet Mø Tre.Vi håper på at folk vil være sammen med oss hele helgen.
Det vil foregå ulike aktiviteter i og rundt hotellet fra fredag til mandag. På fredag kveld vil Grautbua være oppe, og det er muligheter for å kjøpe pizza. Det er også mulighet for å bestille middag på hotellet for de som ønsker det. Alle hotellets
fasiliteter vil være tilgjengelig til meget fordelaktige priser. Vi arrangerer Quiz på kvelden med flotte premier.
På lørdag arrangeres Hyttemessen. Det vil være mulig å benytte seg av hotellets fasiliteter både ute og inne, og på kvelden håper vi alle blir med på middag og fest. På søndag og mandag vil det være mulighet til aktiviteter i bakken eller i løypene, og også da vil hotellets fasiliteter står til disposisjon for alle.
Du er hjertelig velkommen enten på dagsbesøk eller som gjest på hotellet. Booking gjøres direkte til hotellet eller på deres nettsider www.spatind.no.
For de som ikke ønsker å bo på hotellet, men vil være med på middag og fest lørdag kveld så er det bare å gi beskjed til hotellet på tlf. 611 19 506. Siste frist for å melde seg på middagen lørdag kveld er 24.april. Pris for middag og fest er kr. 595,-. For de som ønsker å bare delta på festen er covercharge kr. 200,-.
Program finner du på www.spatind.no eller www.spatind1414.no Der vil du også etterhvert finne liste på utstillere og deltakere på messa.
Synnfjell
Formannskapet behandlet i møte 28. november budsjett for 2023. Det var forslått høy økning i VA kostnadene for hytteeiere i Synnfjell øst. Dette ble vedtatt av Formannskapet og skal endelig...
Varmepumpe
Strømprisene har vært et hett tema i hele 2022. Så lenge de fleste statlige støtteordningene ikke omfatter fritidsboliger, går mange hytteeiere en usikker vinter i møte. Selv om det tidvis...
Julebord
Julebuffet på Synnfjellporten – fantastisk god julemat i superhyggelige omgivelser. Det fortsatt mulighet to lørdag, den 3 og 10 Desember. På lørdag var vi en gjeng på 12 stk pluss...