Informasjonsmøte i Synnfjell onsdag 17. oktober 2018

Synnfjell Hytteeierforening

|

Nordre Land kommune har over lengre tid jobbet med kommunedelplan for Synnfjell Øst for å legge til rette for utbygging av fritidsboliger i Synnfjell. Det legges til rette for ca 1200 nye fritidsboligtomter i området. Det blir en bærekraftig utbygging i et flott fjellområde som byr på et stort spekter av naturopplevelser. Mange kjenner til Synnfjell i dag, men vi ønsker å jobbe aktivt for å gjøre området enda mer kjent.

Kommunedelplan for Synnfjell Øst skal behandles på kommunestyremøte 16. oktober. Velkommen til presse- og informasjonsmøte for å fortelle mer om planen og mulighetene i Synnfjell.

Skjermbilde-2022-12-08-kl.-09.44.23
Dette gir gode ekstra tusenlapper i tilskudd som går til skiløyper. Vi oppfordrer fortsatt alle som ønsker å bruke løypene til å velge Synnfjell hytteeierforening som grasrotmottaker hos Norsk Tipping.
Synnfjell
Formannskapet behandlet i møte 28. november budsjett for 2023. Det var forslått høy økning i VA kostnadene for hytteeiere i Synnfjell øst. Dette ble vedtatt av Formannskapet og skal endelig...
Varmepumpe
Strømprisene har vært et hett tema i hele 2022. Så lenge de fleste statlige støtteordningene ikke omfatter fritidsboliger, går mange hytteeiere en usikker vinter i møte. Selv om det tidvis...