Ingen åpning av alpinbakken ved hotellet i år

Synnfjell Hytteeierforening

|

Vi har ofte kontakt med personer og bedrifter som er knyttet til Synnadalen. Vi er spesielt opptatt av å holde kontakten med Synnfjelløypene, der spesielt styreleder Jan Arild Bratlien er en meget god samarbeidspartner, som gir oss mye nyttig informasjon. Vi har i dag fått beskjed fra Bratlien at han har vært i kontakt med de nye eierne av Spåtind Høyfjellshotell vedrørende mulig oppstart av alpinanlegget allerede til årets vinterferie. De nye eierne, som tar over 8. mars, er svært positive, men de har for tiden mye annet å stelle med. Heisanlegget må repareres og godkjennes av Veritas for å få ny konsesjon. Før dette er i orden, har nok snøen forsvunnet fra vårt område. Vi må derfor belage oss på at alpinanlegget ikke vil være i drift denne vinteren heller, men vi har meget god tro på at dette vil se helt annerledes ut neste år.

Vi er rimelig sikre på at Synnfjelløypene vil samarbeide godt med de nye hotelleierne, og vi antar at Synnfjelløypene får i oppdrag å tråkke alpinbakken når den tid kommer, slik at de får utnyttet sin kapasitet bedre. Vi går åpenbart spennende tider i møte. Det er viktig for oss alle at Synnfjelløypenes økonomi blir så sikker og god at vi mer eller mindre er garantert flotte skiløyper og gode alpinmuligheter. Sikker og god økonomi ønsker vi også for de nye hotelleierne. Vi håper, når den tid kommer, at også vi kan bidra med de muligheter vi har.

Dette blir BRA!

Men dagens melding er: Ingen åpning av alpinbakken ved hotellet i år!

Synnfjell Fallback2
Om du som hytteeier ønsker å bidra økonomisk, så les hvordan her: Skiheis – Spåtind Fjellstue (spatind.no)
Synnfjell Fallback2
Det ble 5. juni avholdt årsmøte i Synnfjell løypelag. Se informasjon i vedlegg.
Synnfjell Fallback2
Vil du bidra til å støtte bygging av ny skiheis i Synfjellet. Les mer om prosjektet og gi ditt bidrag her: https://www.spleis.no/project/374296