Intervju med Jan Arild Bratlien

Synnfjell Hytteeierforening

|

Se vedlagt fil for intervju med Jan Arild Bratlien, leder for Synnfjelløypene.

Flere har ønsket mer informasjon om Synnfjelløypenes virksomhet. Vi har derfor intervjuet lederen Jan Arild Bratlien, og her kommer altså resultatet.

I intervjuet fortelles det noe meget interessant for oss som er ivrige skigåere. Synnfjelløypene har kjøpt ny løypemaskin. Som dere ser, så er det tydeligvis noe av det beste som kan fremskaffes, med muligheter for skøytespor mellom to klassiske spor. Dette blir spennende!

I intervjuet fremkommer det at også de nye hotelleierne skal kjøpe løypemaskin. Vi skal forsøke å skaffe mer informasjon om dette så snart det er mulig. Vi venter i spenning på hva som kommer til å skje, og spesielt hva vinteren vil bringe av muligheter.

Synnfjell Fallback2
Vi la ut informasjon om løypekjøring 11.12.23. Her kommer litt mer utfyllende informasjon. Arbeidet med nytt løypelag skrider frem og lørdag 17. februar hadde vi stiftelsesmøte av Synnfjellløypelag. Det vil bli...
Synnfjell Fallback2
I medlemsmøtet 24. januar 2024 ble vedtekter for Synnfjell løypelag godkjent og Synnfjell hytteeierforening går inn som hovedmedlem i løypelaget. Les referatet i sin helhet her:
Synnfjell Fallback2
Teamslenke er sendt ut pr. e-post til medlemmer som har betalt medlemskontingent sesongen 2023/2024.