Intervju med Jan Arild Bratlien

Se vedlagt fil for intervju med Jan Arild Bratlien, leder for Synnfjelløypene.

Flere har ønsket mer informasjon om Synnfjelløypenes virksomhet. Vi har derfor intervjuet lederen Jan Arild Bratlien, og her kommer altså resultatet.

I intervjuet fortelles det noe meget interessant for oss som er ivrige skigåere. Synnfjelløypene har kjøpt ny løypemaskin. Som dere ser, så er det tydeligvis noe av det beste som kan fremskaffes, med muligheter for skøytespor mellom to klassiske spor. Dette blir spennende!

I intervjuet fremkommer det at også de nye hotelleierne skal kjøpe løypemaskin. Vi skal forsøke å skaffe mer informasjon om dette så snart det er mulig. Vi venter i spenning på hva som kommer til å skje, og spesielt hva vinteren vil bringe av muligheter.