Løypedugnad

Synnfjell Hytteeierforening

|

Det regnet og tåka lå tykk – både inntil våre hyttevegger – og inne i fjellet. Allikevel stilte et mannsterkt lag ved Synnfjellavvoen klare til innsats kl. 0900 medbringende motorsager, økser og ryddesager, slik at løypemaskinen skulle få en minimumsbredde på fem meter kjøretrasse. Etter en kort brifing av Nils Olav Øistad om hva som var dagens oppgave ble vi delt i tre grupper som tok for seg løypetraseene ved Gråberga, samt Røde Kors-lavvoen ved foten av Skjervungfjellet-Kvannlia, og videre en gruppe fra Kleivmosæterhøgda via Fiskeskaret til Kvannlia.

Nils Olav Øistad berømmet innsatsen som betyr at vinterens traseer er klare for å tas i bruk når tiden er inne.

I tillegg til Øiestad besto ryddegjengen i sin helhet fra medlemmer i Synnfjell Hytteeierforening. Noe vi i styret er meget glade for å formidle videre til våre medlemmer via vår hjemmeside. Det er den største ryddegjengen Øiestad kan huske å ha rundt i terrenget samtidig!

Nærmere kl. 15 var jobben fullført av gjennombløte, men glade og fornøyde bidragsytere til vinterens felles skieventyr for oss alle i de utrolig flotte Synnfjelløypene.

Skjermbilde-2022-12-08-kl.-09.44.23
Dette gir gode ekstra tusenlapper i tilskudd som går til skiløyper. Vi oppfordrer fortsatt alle som ønsker å bruke løypene til å velge Synnfjell hytteeierforening som grasrotmottaker hos Norsk Tipping.
Synnfjell
Formannskapet behandlet i møte 28. november budsjett for 2023. Det var forslått høy økning i VA kostnadene for hytteeiere i Synnfjell øst. Dette ble vedtatt av Formannskapet og skal endelig...
Varmepumpe
Strømprisene har vært et hett tema i hele 2022. Så lenge de fleste statlige støtteordningene ikke omfatter fritidsboliger, går mange hytteeiere en usikker vinter i møte. Selv om det tidvis...