Løypedugnad

Synnfjell Hytteeierforening

|

Det regnet og tåka lå tykk – både inntil våre hyttevegger – og inne i fjellet. Allikevel stilte et mannsterkt lag ved Synnfjellavvoen klare til innsats kl. 0900 medbringende motorsager, økser og ryddesager, slik at løypemaskinen skulle få en minimumsbredde på fem meter kjøretrasse. Etter en kort brifing av Nils Olav Øistad om hva som var dagens oppgave ble vi delt i tre grupper som tok for seg løypetraseene ved Gråberga, samt Røde Kors-lavvoen ved foten av Skjervungfjellet-Kvannlia, og videre en gruppe fra Kleivmosæterhøgda via Fiskeskaret til Kvannlia.

Nils Olav Øistad berømmet innsatsen som betyr at vinterens traseer er klare for å tas i bruk når tiden er inne.

I tillegg til Øiestad besto ryddegjengen i sin helhet fra medlemmer i Synnfjell Hytteeierforening. Noe vi i styret er meget glade for å formidle videre til våre medlemmer via vår hjemmeside. Det er den største ryddegjengen Øiestad kan huske å ha rundt i terrenget samtidig!

Nærmere kl. 15 var jobben fullført av gjennombløte, men glade og fornøyde bidragsytere til vinterens felles skieventyr for oss alle i de utrolig flotte Synnfjelløypene.

Synnfjell Fallback2
Se vedlagt referat fra årsmøtet 28. mars 2024 på Spåtind fjellhotel
Synnfjell Fallback2
Vi har nå hatt møte i løypelaget og med Synnfjell maskin. Status på økonomi er at budsjettet for løypekjøring på 1,5 MNOK er brukt opp med kjøringen vi har hatt...
Synnfjell Fallback2
Hytteeierforeningen har ved flere anledninger sendt kommunen innspill på det høye kostnadsnivået på VA avgifter i Nordre Land kommune. I fremtidige planer for VA har det vært meget store investeringer....